Članovi PK Barok nastupili na dva natjecanja, tri odličja za Jakova Igreca

Članovi Plivačkog kluba Barok nastupili su na dva natjecanja ovog vikenda i tako otvorili su sezonu natjecanja 2015-16 u kojoj ih očekuju nastupi na više od 30 natjecanja.

Jakov Igrec bio je jedini predstavnik Baroka na prvom ovosezonskom natjecanju iz Mini Grand Prix serije za kadete i mlađe kadete koje se 10. i 11. listopada održalo u Šibeniku. Nastupilo je ukupno 229 natjecatelja iz 16 klubova.

Igrec je u konkurenciji kadeta nastupio u četiri discipline u kojima je isplivao osobne rekorde te osvojio ukupno tri odličja. U utrci 200 delfin bio je srebrni, na 400 mješovito i 800 slobodno brončani, dok je u utrci 100 delfin zauzeo četvrto mjesto. Sljedeće Mini GP natjecanje održava se u Zadru 21. i 22. studenog, a nakon toga, 12. prosinca, Varaždin će biti domaćin najboljim mladim plivačima hrvatske.

Ukupno 17 članova Baroka uzrasnih kategorija seniora, juniora, mlađih juniora i kadeta nastupilo je u subotu 10.listopada u Sisku na 1. i 2. kolu lige regije 4. Natjecanje je poslužilo kao prva provjera forme u novoj sezoni. Nastupilo je oko 200 natjecatelja, a plivalo se 16 pojedinačnih disciplina.

Nastupili su: Mario Vlahinja, Karlo Rajković, Neven Lončarić, Nikola Briški, Luka Cvetko, Hrvoje Smontara, Lovro Ranković, Matej Čok, Stela Grobotek, Maja Berkopić, Mirta Piskač, Lea Ćelić, Doara Mihinjač, Elena Škrapec, Martina Štefinec, Ida Marić i Buga Stipan.

Sljedećeg vikenda članovi Baroka također nastupaju na dva natjecanja. Mlađi juniori, kadeti i mlađi kadeti nastupit će u subotu, 17. listopada na mitingu ‘Vidra‘ u Zagrebu, dok će isti dan Karlo Rajković nastupiti u Rijeci na Regionalnom prvenstvu koje se naziva ‘Festival plivanja za osobe s invaliditetom‘.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije