EHF kup: Ozljedama načeti Dabrovi poraženi u Našicama s deset pogodaka razlike

Rukometaši GRK Varaždin poraženi su od Nexea u drugom kolu EHF kupa. Momčad iz Našica, gdje se i igrao susret, pobijedila je s 30:20 goste iz Varaždina.

Varaždinci ove sezone muku muče s ozlijedama pa tako na utakmici nisu nastupili neki, inače standardni igrači, što se moglo vidjeti i po rezultatu. Već na poluvremenu, Nexe je imao prednost od četiri pogotka pa se tako na predah otišlo pri rezultatu 15:11 za domaćine.

U nastavku utakmice, ta prednost je dodatno porasla pa su tako Varaždinci zaključili svoj nastup u gostima s deset pogodaka manje od Nexea, odnosno s rezultatom 30:20.

Najbolji pojedinac u momčadi Varaždina bio je Frano Vujović s ukupno sedam pogodaka u mreži Nexea, a valja napomenuti kako je upravo bivši igrač GRK Varaždin 1930 Ivan Sršen bio najraspoloženiji pojedinac u redovima Nexea s ukupno pet pogodaka.

– Čestitao bih domaćinu, dobro su odigrali. Bili su jednostavno bolji i fizički su jači od nas. Puno nas je ozlijeđeno i nemamo puno rotacija i mislim da je zbog toga bio ovakav ishod – komentirao je utakmicu Frano Vujović za RK Nexe TV.

Uzvratna utakmica igra se 18. kolovoza u Areni Varaždin.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije