MŽNL: Varteks u Ivancu dočekuje Zelengaj, Jalžabet igra s Poletom…

U 8. kolu Međužupanijske lige Čakovec-Varaždin na rasporedu je mnogo zanimljivih utakmica.

Tako se u subotu Prelogu sastaju Mladost Komet i Graničar u utakmici gdje je domaćin favorit, ali nikad se ne zna s obzirom da kotoribčani su nepredvidljiva ekipa koja je u minulom kolu slavila u Svetom Martinu na Muri.

U Slakovcu, Sloboda, koja je u odličnoj formi što potvrđuje pobjeda u Pušćina, ugošćuje Novi Marof koji je neočekivano poražen na svom travnjaku protiv Varteksa. Domaćin je favorit, ali Novi Marof ima dobru ekipu koja bi mogla u ovoj utakmici postići povoljan rezultat.

Varteks, koji igra svoju utakmicu zbog kazne u Ivancu, nakon pobjede u Novom Marofu očekuje nova tri boda u utakmici sa Zelengajem, koji pak jednostavno mora početi osvajati bodove jer je prikovan za dno prvenstvene ljestvice. Domaćin je favorit.

Zanimljiva i zasigurno neizvjesna utakmica odigrat će se u Macincu, gdje Centrometal ugošćuje Nedelišće. U ovoj utakmici sva tri znaka su moguća.

U nedjelju Rudar igra sa Naprijedom i favorit je utakmice.

Vodeći Jalžabet apsolutni je favorit protiv Poleta koji je u krizi.

Međimurec je kvalitetna ekipa, što potvrđuje trenutno visoko četvrto mjesto na prvenstvenoj ljestvici i očekuje novu pobjedu protiv Plitvice, koja će pokušati odigrati dobru utakmicu i samim time i ostvariti pozitivan rezultat.

Zadrugar na svom travnjaku u Hrastovskom ugošćuje Pušćine. Domaćin je trenutno u ne baš u najboljoj poziciji na prvenstvenoj ljestvici i jednostavno mora ostvariti pobjedu, dok su gosti dobra ekipa, što potvrđuje trenutni plasman na prvenstvenoj ljestvici. Zasigurno će biti kvalitetna utakmica.

Utakmice se igraju ove subote i nedjelje, a sve počinju u 16 sati.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije