Mladi atletičari Slobode drugi u ukupnom poretku Regionalne lige Sjever

U Zagrebu je održano IV. kolo HALS-a za mlađe i starije kategorije. Atletičari Atletskog kluba Sloboda iz Varaždina pokazali su još jednom dominaciju u kadetskoj konkurenciji.

Prvog dana snage su odmjerili atletičari mlađih dobnih uzrasta iz dvadesetak klubova sjeverne Hrvatske.

Varaždinski limači nakon dugo vremena osvojili su odlično drugo mjesto. Mlađi kadeti i mlađe kadetkinje u ovom kolu zauzeli su treće mjesto, dok su se limačice morale zadovoljiti s devetim mjestom.

Najbolji pojedinačni rezultati bili su pobjeda Simone Jambrošić na 400 metara, srebro Luke Kovačićeka u skoku u dalj, Matea Pongračića u bacanju vortexa, štafete limača u sastavu Ivan Ilčić, Luka Kovačićek, Mateo Pongračić, Marko Kušter i Andra Petrinjak na 60 metara te bronce Jakova Glavača na 200 metara, Andra Petrinjaka na skoku u dalj, Tea Čopa u bacanju kugle, Eme Čop u skoku u vis i Mihaele Habunek na 80 metara s preponama.

Drugog dana u kadetskoj konkurenciji pobjede su redom ostvarili Ana Majdak u bacanju kladiva i bacanju diska, Orhidea Leščak u utrci na 100 metara s preponama, Jan Ožeg u bacanju kugle i Andreas Jozepović u bacanju koplja. Drugo mjesto osvojili su Leonarda Bosilj u bacanju kladiva i bacanju diska, Orhidea Leščak na 60 metara i Jan Ožeg u bacanju koplja, dok su bronce osvojili Andreas Jozepović na 60 metara, Leon Vuković u bacanju kugle i kadetska štafeta 4×100 metara u sastavu Jakov Glavač, Andro Petrinjak, Leon Vuković, Andreas Jozepović.

U kategoriji mlađih juniorki, druga mjesta osvojile su Petra Špicar u troskoku i Martina Kučina na 200 metara.

U ukupnom poretku prije zadnjeg, V. kola Hrvatske Atletske Lige Sjever koje će se održati slijedećeg vikenda na stadionu Sloboda u Varaždinu, varaždinski limači drže peto mjesto, limačice su devete, dok su mlađi kadeti i mlađe kadetkinje na odličnom drugom mjestu.

Uvjerljivo su najbolji kadeti i kadetkinje iz AK Sloboda, mlađe juniorke su treće, a mlađi juniori šesti.

Sveukupno u ženskoj i muškoj konkurenciji Atletski klub Sloboda drži izvanredno drugo mjesto.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije