1. ŽNL: Nedeljanec preuzeo vodeću poziciju u ligi, Bednja izgubila od Drave…

Ovog vikenda odigrano je sedmo kolo 1. Županijske nogometne lige. Najveću pobjedu ostvarila je Drava iz Svetog Đurđa, koja je u subotu na svom terenu pobijedila favorita Bednju s 4:1 i tako pružila priliku Nedeljancu da dođe do prvog mjesta ligaške ljestvice. Nedeljanec je iskoristio pruženu priliku i dan kasnije, odnosno u nedjelju kod kuće svladao Pltivicu iz Selnika s 2:1.

Nedeljanec je tako trenutno vodeći ispred Bednje sa samo jednim bodom prednosti, što garantira zanimljiv nastavak sezone, dok je trećeplasirana momčad Poleta iz Cestice koja je na gostovanju kod Čeva odigrala neriješenih 2:2.

U susretima odigranima danas, u nedjelju, Dubravka i Rudar 47 su također odigrali neriješeno, odnosno 1:1, Mladost iz Margečana je kod kuće bila bolja od Sloge s uvjerljivih 3:0, dok su njihovi imenjaci iz Šemovca izgubili kod kuće od Ivančice. Orač je u Petrijancu s minimalnih 1:0 poražen od strane Obreša.

Sljedeće, osmo kolo, na rasporedu je 10. i 11. listopada.

Poredak nakon sedam kola: Nedeljanec 19, Bednja 18, Polet (C) 14, Obreš 13, Drava (SĐ) 11, Mladost (M) 11, Ivančica 11, Dubravka 10, Orač 7, Mladost (Š) 7, Rudar 47 7, Sloga 6, Pltivica (S) 3, Čevo 1

Parovi osmog kola: Plitvica (S)-Čevo, Sloga-Orač, Dubravka-Drava (SĐ), Rudar 47-Polet (C), Ivančica-Nedeljanec, Obreš-Mladost (Š), Bednja-Mladost (M).

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije