Održan 11. Varaždinski kajak kanu maraton uz velik odaziv članova KKK Varteks

U subotu je u organizaciji Kajak kanu kluba Varteks održan 11. Varaždinski kajak kanu maraton na kojem je nastupilo 60 posada iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Slovenije. Starije kategorije nastupile su na stazi dužine 10 kilometara na starom koritu rijeke Drave od mjesta Svibovec i sa ciljem kod kolnog mosta na rijeci Dravi kod Varaždina.

Prvo mjesto osvojila je u konkurenciji kajaka jednosjeda juniorka Maja Štimac, Karmen Levanić i Renato Dvoržak u konkurenciji mješovitih parova te Damian Kukec i Marko Šestanj u turističkom kanu dvosjedu.

Na drugo mjesto plasirao su se u kajaku jednosjedu Michel Ivić kod veterana i Emil Milihram u kanu jednosjedu te Davorin Šestanj i Robert Rauš u turističkom kanu dvosjedu.

Posebno brojni bili su članovi Varteksa u turističkim kanu dvosjedima pa su se od četvrtog mjesta plasirali Željko Horvat i Nenad Bednjički, Matija Fadiga i Dino Zgrebec, Igor Krajcar i Darko Tomašek, Lovro Kukec i Željko Kukec, Zoran Kveder i Miroslav Hutinski, Mario Šobak i Dragan Gomerčić i te Nino Meić i Dragec Marenčić.

Kadeti su se natjecali na stazi dužine 1,5 kilometara sa startom na starom koritu rijeke Drave. U kategoriji kajaka jednosjeda, prvo mjesto osvojio je Nikola Mavrić kod mlađih kadeta i kadetkinja Katja Bengeri u kanu jednosjedu.

Na drugo mjesto se plasirao Luka Grobotek kod kadeta u kajaku, Helena Strniščak kod kadetkinja i Roko Bengeri u kanu jednosjedu.

U kategoriji kajaka jednosjeda za kadete, na četvrto mjesto se plasirao Marko Mumlek.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije