1. ŽNL: Nedeljanec pobijedio Polet u derbiju kola, Bednja Dubravku…

U šestom kolu 1. ŽNL, Nedeljanec je bio bolji od trenutno vodećeg Poleta iz Cestice s 4:0 u gostima, čime su pokazali zašto kotiraju za sam vrh tablice. Nakon ove pobjede nalaze se na drugom mjestu, sa samo dva boda manje od vodeće Bednje i tri više od današnjih protivnika iz Cestice.

Golove za momčad Nedeljanca postigli su Dubravko Kišić, koji se dva puta danas okitio titulom strijelca, Darko Levatić i Petar Kocijan, koji je i namjestio prvi gol na utakmici.

– Od prve minute smo počeli s dobrom igrom, dominirali smo cijelu utakmicu i pokazali domaćinima da zaslužujemo biti prvi na tablici – rekao nam je Kocijan.

Kocijan ujedno nije skrivao sreću zbog postignutog gola, ali je istaknuo kako je za to zaslužan cijeli tim.

– Presretan sam zbog gola, osjećam se odlično, no nije to samo moj doprinos, već i cijele momčadi, i trenera, ali i svih ljudi koji nas bodre na svakoj utakmici pa tako i danas – zaključio je.

U ostalim susretima 1. ŽNL, u subotu je Plitvica iz Selnika istim rezultatom poražena kod kuće od Mladosti, Sloga je bila bolja od Drave s 3:1, a Bednja je također s 4:0 na domaćem terenu svladala Dubravku.

U nedjeljnim susretima, osim pobjede Nedeljanca nad Poletom, Rudar 47 je pobijedio Čevo s 4:3, Ivančica je odigrala 0:0 kod kuće s Oračom, a Obreš je kod kuće svladao Mladost iz Margečana s visokih 4:0.

Sljedeće, sedmo kolo igra se 3. i 4. listopada, a sve utakmice počinju u 16 sati.

Poredak nakon 6. kola: Bednja 18, Nedeljanec 16, Polet (C) 13, Obreš 10, Dubravka 9, Drava (SĐ) 8, Ivančica 8, Mladost (M) 8, Orač 7, Mladost (Š) 7, Sloga 6, Rudar 47 6, Plitvica (S) 3, Čevo 0.

Parovi 7. kola: Drava (SĐ)-Bednja, Čevo- Polet (C), Dubravka-Rudar 47, Mladost (M)-Sloga, Orač-Obreš, Mladost (Š)-Ivančica, Nedeljanec-Plitvica (S)

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije