Jan Ožeg osobnim rekordom stigao do bronce u Breclavu u sastavu reprezentacije

U češkom gradu Breclavu, u subotu je održano kadetsko natjecanje reprezentacija Češke, Slovačke, Mađarske, Slovenije i Hrvatske. Odlične nastupe u hrvatskoj reprezentaciji ostvarili su atletičari varaždinske Slobode.

Na pobjedničko postolje u bacanju kugle popeo se Jan Ožeg s osobnim rekordom 17,12 metara i okitio se broncom, dok je u bacanju kladiva s rezultatom 56,21 metara zauzeo solidno peto mjesto.

Po hladnom vremenu, raspoložena je bila Leonarda Bosilj koja je u bacanju diska s novim osobnim rekordom od 31,66 metara osvojila odlično peto mjesto.

Šesto mjesto u bacanju koplja s rezultatom 42,13 metara zauzela je mlada Ana Majdak, koja će se i slijedeće godine natjecati u konkurenciji kadetkinja.

Dva nastupa na trčanjima s preponama imala je Orhidea Leščak. Prvo je na 100 metara s preponama istrčala novi osobni rekord s vremenom 15,49 sekundi, što je bilo dovoljno za sedmo mjesto, da bi nakon toga osvojila i šesto mjesto na 300 metara s preponama s rezultatom 46,72 sekundi.

Hrvatsku reprezentaciju s trenerske strane potpomogli su profesor Dražen Ožeg i Nenad Pavliček, a reprezentacija je u ukupnom poretku osvojila četvrto mjesto.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije