Izabrano novo vodstvo Udruge ‘Sport za sve’, Marko Žuliček novi predsjednik

Ovih je dana Lepoglava umalo ostala bez najstarije sportsko- rekreacijske udruge. Naime, izgledna je bila opcija gašenja Udruge za sport i rekreaciju ‘Sport za sve’ Lepoglava, budući da je na isteku mandata dosadašnje vodstvo Udruge najavilo odlazak, a novo se nije naziralo, prenosi Lepoglava.net.

U tom se trenutku kao opcija pojavila mogućnost gašenja Udruge. No, ipak do toga nije došlo već je na održanoj Izbornoj skupštini USR ‘Sport za sve’ Lepoglava izabrano novo vodstvo – Marko Žuliček (predsjednik), Dino Murić (zamjenik predsjednika), Danijela Črepinko (tajnica) te Mario Varović i Marko Vrtar (članovi Upravnog odbora).

– Hvala vam svima koji ste mi pomogli u vođenju Udruge i zaista učinili to vrijeme nezaboravnim. Nikad neću zaboraviti naša druženja kroz koja smo se zaista iskazali kao ekipa, a najviše kroz humanitarne akcije kad je pomoć trebala drugima – poručio je na kraju svog mandata dosadašnji predsjednik Marko Vrtar.

– Pred novom je ekipom puno posla jer nam stanje u sportu nije ružičasto i vrijeme je da se neke stvari počinju nazivati pravim imenom, a onda i rješavati jer USR Kamenica nije bila te sreće poput kolega iz Lepoglave pa se udruga planira ugasiti ovih dana – poručio je zamjenik lepoglavskog gradonačelnika Hrvoje Kovač za Lepoglava.net.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije