Bednja u Beletincu dočekuje momčad Rijeke u sklopu šesnaestine finala Kupa

Nogometaši Bednje iz Beletinca, prošlogodišnji osvajači Županijskog kupa, danas, u srijedu, dočekuju prvoligaša Rijeku, a u pitanju je šesnaestina finala Hrvatskog nogometnog kupa.

Bednja je u odličnoj formi, što je potvrdila i prolazom do šesnaestine Kupa, svladavši trećeligaša Primorac nakon boljeg izvođenja kaznenih udaraca, što im je u konačnici donijelo dvoboje protiv Rijeke. Bednja je u 1. ŽNL u sklopu petog, ujedno i zadnjeg odigranog kola porazila momčad Sloge s visokih 8:0 i tako nagovijestila da Rijeku čeka težak zadatak u Beletincu.

– Dolazi nam pravi, atraktivan protivnik i očekujem pravi nogometni spektakl. Žitelji Beletinca nemaju priliku svakog tjedna gledati ovakve momčadi, stoga ih pozivam sve da dođu u čim većem broju i podrže nas – rekao je Saša Paska, trener NK Bednja.

Kako nam je rekao, igrači su spremni za utakmicu i neće se predati već prije početka, iako je razlika u kvaliteti ogromna.

– Bez obzira kakvu će ekipu Kek izvesti na teren, hoće li rotirati i odmarati neke igrače ili ne, smatram da su oni i dalje favoriti, ali kako se kaže, lopta je okrugla i nikad se ne zna. Ukoliko će biti bolji, stisnut ćemo im ruku i čestitati na pobjedi – zaključio je Paska.

Susret započinje u 15 sati i 30 minuta na travnjaku Bednje u Beletincu.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije