Županijske lige: Bednja ‘potopila’ Rudar, visoke pobjede Mladosti i Podravca…

Proteklog vikenda odigrane su sve nogometne utakmice u sklopu 1. i 2. Županijske nogometne lige, a donijele su nam pregršt golova i zanimljivh trenutaka.

U sklopu 1. ŽNL, u subotu je Drava iz Svetog Đurđa kod kuće odigrala neriješeno s Obrešom, a rezultat je bio 2:2.

U drugom subotnjem susretu, Nedeljanec je s visokih 5:2 bio bolji od momčadi Čeva.

Nedjelja je donijela ostatak susreta 1. ŽNL, a najuspješnija je bila Bednja, koja je na svom terenu Rudaru 47 zabila čak osam golova, dok gosti nisu uspjeli niti jedan.

Dubravka je bila bolja od Sloge s 3:2, a Mladost je u Margečanu savladala Ivančicu s minimalnih 1:0.

Orač je kod kuće pretrpio poraz od 0:3, a zadala im ga je momčad Plitvice iz Selnika. U preostalom susretu 1. ŽNL, Mladost iz Šemovca i Polet iz Cestice odigrali su miroljubivih 2:2.

Proteklog vikenda, igrala se i 2. ŽNL Istok, a najuspješnija je bila momčad Mladosti iz Varaždina, koja je kod kuće svladala Udarnik 32 s 5:1.

U nedjelju je Polet iz Tuhovca bio bolji od gostiju iz Beretinca s 3:0, dok je Sloboda ŠN izgubila kod kuće od imenjaka Slobode iz Tužnog s 1:2.

Trnje je u Knegincu bilo bolje od domaćina Zagorca s 3:2, dok je Budućnost u Vidovcu porazila Mladost iz Varaždinskih Toplica s 4:2.

Također proteklog vikenda, igrala se i 2. ŽNL Zapad, a nauvjerljiviju pobjedu ostvarila je momčad Podravca, koja je kod kuće s ogromnih 15:1 pobijedila Omladinca.

U subotu je Nova Ves izgubila kod kuće od Lepoglave s 1:3, a u nedjelju je s istim rezultatom, također kod kuče, izgubila momčad Majerja, a poraz im je nanijela ekipa Vratnog.

Dinamo je u Babincu s uvjerljivih 3:0 bio bolji od Bratstva, dok je Sračinec u gostima kod Vinice bio uspješniji od domaće momčadi s 3:2.

Vindija iz Donje Voće bila je slobodna ovo kolo.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije