Gotovo 400 natjecatelja na Varaždinskom polumaratonu, solidan nastup Varaždinaca

Gotovo 400 natjecatelja i rekreativaca okupilo se na ovogodišnjem 21. Varaždinkom polumaratonu koji je organiziran od strane Trkačeg kluba Maraton 95 iz Varaždina.

U glavnoj utrci polumaratona od 21,1 kilometra, na cilj je stiglo 279 natjecateljica i natjecatelja. Pobjedu je odnio Zoran Žilić iz Koprivnice sa 1;13,47 ispred Gabora Nemetha iz Mađarske i Leona Bedrača iz Slovenije.

U glavnoj disciplini duljine 21,1 kilometar, nastupilo je i pet trkačica i trkača AK Sloboda, dok su na kraćoj utrci od pet kilometara nastupila kadetkinja Ella Bogdanović i mlađa juniorka Paula Šimunčić. U toj utrci građana, na cilj je stiglo 90 natjecatelja i natjecateljica.

Paula Šimunčić je zauzela sveukupno 22. mjesto, dok je Ella Šimunčić bila 30. U svojim uzrasnim kategorijama, obje su osvojile 2. mjesta.

Predstavnici AK Sloboda imali su solidan nastup i svi su istrčali svoje osobne rekorde. Najbolji su bili Igor Goričanec na osmom mjestu sa rezultatom 1:18,04 i Tihomir Cenko, koji je osvojio 11. mjesto sa 1:19,49.

Svojim nastupom neočekivano su zakazali Višnja Bunić na 78. mjestu, dok je u konkurenciji žena ipak osvojila 6. mjesto sa slabih 1:33,57 te Marcel Labaš, koji je očito sebi postavio preambiciozan cilj u koji je ušao kao 83., odnosno kao 22. u svojoj kategoriji.

Alenka Horvat sveukupno se plasirala na 151. mjesto, dok je u svojoj kategoriji bila odlična šesta.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije