EHF kup: Dabrovi bolji od Romagne i u uzvratu, u drugom kolu čeka ih Nexe

Rukometaši GRK Varaždin jučer su u Imoli odigrali uzvratnu utakmicu protiv Romagne Handball i pri tom pobijedili s rezultatom 21:20.

Nakon prošlotjedne pobjede u prvom susretu prvog kola EHF Kupa s čak deset golova razlike, jučerašnja utakmica je bila nešto tijesnija, ali zahvaljujući tom prvom susretu, Dabrovi su mogli odigrati opušteniju utakmicu.

EHF kup: Dabrovima pobjeda, junak susreta Martin Marčec s devet pogodaka

Dabrovi su odlično krenuli u utakmicu, poveli 3:0, a do 21. minute imali prednost od pet golova, da bi do kraja prvog dijela utakmice Romagna stigla do izjednačenja (10:10), prvenstveno zahvaljujući isključenima igrača Varaždina i dvama sedmercima u 30. minuti.

U drugom su dijelu Dabrovi krenuli odlučnije pa su tako do 40. minute susreta vodili 15:11. Do posljednje minute susreta, Dabrovi su imali sve u svojim rukama, ali se onda situacija zakomplicirala. Panetti je smanjio zaostatak svoje momčadi na samo jedan gol razlike, a Zobec zaradio crveni karton. Srećom, Talijani nisu uspjeli izjednačiti, a Dabrovi se vraćaju kući s još jednom internacionalnom pobjedom i prolaskom u drugi krug EHF Kupa.

U drugom kolu Kupa, očekuje ih stari znanac, koji je bio uspješniji prošle sezone i zauzeo im mjesto u SEHA ligi, a riječ je o momčadi Nexea.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije