MŽNL: Jalžbet nakon pobjede zadržao vodstvo, Zadrugar remizirao, Varteks izgubio

Pobjeda Jalžabeta u Cirkovljanu, koji je time zadržao vodeću poziciju, obilježje je 3. kola Međužupanijske lige Čakovec-Varaždin.

Iako je domaćin rano poveo i Jalžabet je od 63. minute igrao bez Jerebića koji je isključen, igrači trenera Zlatka Kanešića uspjeli su pogocima Medveda, Hruška i Horvatića preokrenuti rezultat i stići do zaslužene pobjede s 3:1.

Zadrugar je u utakmici sa Mladosti Komet tek remizirao. Poveli su gosti u 42. minuti preko Tišljarića, da bi domaćin uspio poravnati rezultat u 56. minuti pogotkom Kolaka, no za potpuni preokret nisu imali snage.

Varteks je u Macincu pogocima Kreslina i Kolarića na odmor otišao sa prednošću od dva pogotka. U nastavku, domaćin je preokrenuo rezultat na 3:2 i ostvario pobjedu.

Novi Marof je protiv Poleta iz Svetog Martina na Muri poražen rezultatom od 1:3 i svojom izvedbom razočarao je svoje simpatizere koji su se potajno nadali pobjedi. Gosti su poveli u 15. minuti, da bi se domaćin vratio pogotkom Harmicara. Gosti po drugi puta dolaze u vodstvo, a strijelac je bio Barat. I kada se očekivalo da domaćin dođe do poravnanja s obzirom da je od 68. minuti bio brojčano jači, nije to iskoristio, već naprotiv, primio je pogodak u sudačkoj nadoknadi.

Plitvica iz Gojanca je u Kučanu Donjem kod Zelengaja ostvarila pobjedu od 2:0. Prvi pogodak postigli su u 33. minuti iz prekida pogotkom Jošue Horvata, dok je na 2:0 rezultat povisio, odnosno potvrdio pobjedu Vinko Horvat.

U ostalim utakmicama kola postignuti su slijedeći rezultati; NedelišćeMeđimurec 4:1, RudarSloboda 5:1 i PušćineGraničar 2:2.

Sljedeće, 4. kolo, igra se 12. i 13. rujna, a sve utakmice započinju u 17 sati.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije