Na TTS-u održan kamp za mlade perspektivne stolnotenisače, spremali se za sezonu

Trening kamp Regionalnog stolnoteniskog centra Varaždin za mlade perspektivne stolnotenisače s područja sjeverozapadne Hrvatske održan je od 26. kolovoza do 3. rujna.

Trening kamp, koji se održava u sklopu projekta Hrvatskog stolnoteniskog saveza za povećanje kvalitete rada s mladima i omasovljenje ovog sporta, bio je besplatan za sve sudionike. Sudionici kampa bili su mladi igrači iz STK Koprivnica, STK Drava Žabnik, STK MSTC Nostro, STK Starr i STK Sračinec.

-Svi polaznici kampa su motivirano trenirali i pokazali veliku želju za napretkom u stolnoteniskoj igri – rekao je voditelj kampa Ronald Ređep.

– Ovaj trening kamp bio je priprema za nadolazeću sezonu i treniralo se najviše na tehničko taktičkom dijelu stolnoteniske igre. Na kraju svakog treninga radile su se kondicijske vježbe specifične za stolni tenis kako bi se pojačao intenzitet treninga u sljedećem periodu treninga u klubovima. Imamo izrazito talentiranu djecu i ovakva okupljanja su višestruko korisna za djecu i njihove trenere – dodao je Ređep.

Dva polaznika Regionalnog stolnoteniskog centra Varaždin, Šantek i Škoda su na europskom kampu za mlade u Mađarskoj ostvarili odlične rezultate, a Šantek je izabran da sudjeluje na završnom kampu u Otočcu u Sloveniji u 10. mjesecu s 20-ak najboljih u Europi u njegovom godištu.

Svi sudionici trening kampa imali su vrhunske uvjete za treniranje zahvaljujući odlično pripremljenom TTS sportskom centru i njihovim sadržajima te se organizator posebno zahvaljuje ovom sportskom centru, kao i Varaždinskoj županiji i Gradu Varaždinu koji potpomogli održavanje trening kampa, zatim Medicalu i Tomislavu Vrbnjaku za svu potrebnu logistiku na fizioterapeutskom planu, te svjetski poznatoj tvrki stolnoteniske opreme Stiga, koja također podržava ovaj projekt i HSTS-a koji su omogućili osnivanje ovakvih regionalnih centara izvrsnosti u Varaždinu i drugim središtima u Hrvatskoj.

Za vrijeme trajanja kampa kampa održan je i stolnotenski turnir 5. VzPong gdje su svi sudionici kampa nastupili i ostvarili odlične rezultate.

-Najavili su se i gosti iz drugih država naše regije a i dobili smo poziv da sudjelujemo na njihovim trening kampovima. Hvala i svim sponzorima koji su sve sudionike kampa i turnira nagradili svojim poklon paketima – zaključio je Ređep.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije