MŽNL: Jalžabet dočekuje Naprijed, Zelengaj Plitvicu, Varteks odlazi u Macinec…

Utakmicama u subotu i nedjelju, na rasporedu je 3. kolo Međužupanijske lige Čakovec-Varaždin.

Vodeća ekipa prvenstva Jalžabet gostuje u Cirkovljanu kod Naprijeda. Domaćin koji još nije upisao pobjedu željno motiviran dočekuje goste, koji pak dolaze ostvariti povoljan rezultat, odnosno pobjedu.

Varteks, koji je u gostima pobijedio, a kod kuće izgubio, očekuje teško gostovanje ove subote u Macincu, gdje je domaćin favorit, ali Varteks će pokušati odigrati kvalitetnu utakmicu i pokušati iznenaditi.

Novi Marof u nedjelju ugošćuje Polet iz Svetog Martina na Muri koji je kroz dvije utakmice osvojio četiri boda i kojeg domaćin respektira, ali vjeruje u pobjedu i priželjkuje istu.

Zelengaj, koji unatoč dviju utakmicama koje je odigrao dobro, posebno onu u Prelogu, ali zbog neefikasnosti još je bez boda, ugošćuje Plitvicu i očekuje da će za njega biti ‘treća sreća’, odnosno da će ostvariti pobjedu.

Zadrugar u svom Hrastovskom igra u nedjelju s Mladost Komet iz Preloga i učiniti će sve ne bi li pobijedio.

U ostalim utakmicama kola, u subotu igraju Rudar i Sloboda u Murskom Središću i Nedelišće kod kuće protiv Međimurca. U nedjelju, na teren će istrčati momčad Pušćina, koja kod kuće dočekuje Graničar.

Sve utakmice počinju u 17, dok se jedino ona između Pušćina i Graničara igra od 16 sati.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije