Bumbari pobjednici 10. turnira u odbojci na pijesku na Gmajni

U organizaciji odbojkaške sekcije Društva za sportsku rekreaciju Maruševec na blagdan Velike Gospe odigran je jubilarni, 10. turnir u odbojci na pijesku za muške ekipe, prenosi e-ivanec.

Na turniru je sudjelovalo ukupno devet ekipa iz Varaždina, Prekna, Virja Križovljanskog te domaće ekipe iz Općine Maruševec.

Pobjednik turnira je ekipa Bumbari iz Virja Križovljanskog koja je u finalnoj utakmici svladala Gmajnu sa 2:0 u setovima (25:13, 25:20).

U utakmici za treće mjesto, ekipa Gmajna Veterani bila je uspješnija od ekipe Faraoni sa 2:0 (25:14, 25:18). Prošlogodišnji pobjednik turnira, ekipa Preka, ispala je nakon razigravanja u grupi i nije se uspjela plasirati u završnicu turnira.

Prvoplasirana ekipa nastupila je u sastavu: Antonio Voćanec, Nikola Golubić, Valentino Voćanec, Marino Hrnčić, Filip Bosak, Luka Prepelić i Dalibor Golubić.

Društvo za sportsku rekreaciju Maruševec je na terenima oko igrališta na Gmajni uredilo i dječje igralište sa ljuljačkama i drugim spravama za igranje, tako da ih praktički svakodnevno koriste i djeca iz Maruševca i bliže okolice, kako javlja e-ivanec.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije