Ovog vikenda počinje Županijski kup, Varteks s Obrešom, ŠN Varaždin s Vinicom…

Prvo kolo Kupa Županijskog nogometnog saveza Varaždin počinje ovog vikenda, 8. i 9. kolovoza.

U subotu će tako u Trnovcu utakmicu odigrati Trnje i Budućnost, u Jalkovcu Varteks dočekuje Obreš, Čevo u Podevčevom dočekuje Novi Marof, u Hrastovskom Zadrugar će na domaćem terenu tražiti pobjedu protiv Mladosti iz Varaždina.

U Virje Otoku, Bratstvo će započeti prvi susret odigravanja kupa protiv Slobode iz Tužnog, Zagorac u Knegincu igra s Lepoglavom, a Orač u Petrijancu započinje novu sezonu s Jalžabetom.

Nedjelja donosi ostatak susreta u prvim utakmicama prvog kola Kupa pa će tako u Kućanu Gornjem Udarnik 32 dočekati Mladost iz Varaždinskih Toplica, Majerje će kod kuće odigrati susret protiv Nedeljaneca, a Plitvica iz Selnika će također na domaćem terenu igrati s Dubravkom.

U ostalim susretima prvog kola Županijskog kupa, Dinamo iz Babinca će igrati s Beretincom, Polet iz Tuhovca dočekuje Rudar 47, Omladinac će u Jurketincu dočekati Ivančicu, dok će u Vratnom odigrati domaćin Vratno i Podravac iz Svibovca.

U Sračincu domaćin Sračinec očekuje susret sa Školom nogometa Sloboda, u Kućanu Donjem Zelengaj će prvu pobjedu tražiti protiv Mladosti iz Margečana, u Novoj Vesi domaćin Nova Ves dočekuje Vindiju, dok će Vinica odigrati prvi susret u gostima kod Škole nogometa Varaždin.

Sve utakmice u subotu i nedjelju počinju u 17.30.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije