‘Liberty Bednjica’ pobjednik malonogometnog turnira ‘Stjepan Križanec’

U Višnjici je proteklog vikenda, 1. i 2. kolovoza, odigran 20. memorijalni malonogometni turnir ‘Stjepan Križanec’. Na turniru je sudjelovalo 20 momčadi, a pobjedu je odnijela momčad ‘Liberty Bednjica’ koja je u finalu s 4:2 savladala ‘Crvenu ružu’, javlja Lepoglava.net.

20. izdanje turnira, kojeg u spomen na poginulog branitelja iz Višnjice – Stjepana Križanca već 20 godina organizira Udruga za sport i rekreaciju ‘Sport za sve’ Višnjica, počelo je u petak, 31. srpnja, svečanošću kojom je obilježena jubilarna 20. godišnjica turnira te izvlačenjem parova.

U subotu, 1. kolovoza, igrale su se susreti do poluzavršnice i finala koji su bili na rasporedu u nedjelju. U prvom polufinalnom susretu ‘Crvena ruža’ je boljim izvođenjem sedmeraca, nakon što je utakmica završila neriješeno 1:1, pobijedila ‘Trgovački centar Lexi’. U drugom polufinalu ‘Liberty Bednjica’ je s 2:0 bio bolji od ‘Prijatelja’.

U utakmici za treće mjesto, ‘Prijatelji’ su s 3:2 savladali ‘Trgovački centar Lexi’ dok je u finalu slavio ‘Liberty Jesenje’, nadoknadivši vodstvo ‘Crvene ruže’ od dva gola do pobjede od 4:2. Golove su u finalnom susretu postigli Danijel Vincelj, Miljenko Kunštek i Marko Pavić za ‘Liberty Bednjicu’ te Davor Šafranko i Antonio Vlahović za ‘Crvenu ružu’.

Prve tri momčadi primile su pehare i novčane nagrade organizatora – 4000 kuna za prvo mjesto, 2000 kuna za drugo mjesto i 1000 kuna za treće mjesto.

Nagrade su primili i najbolji strijelac turnira s pet postignutih golova – Marko Cerovečki iz momčadi ‘Prijatelji’ te najbolji golman – Danijel Posavec iz momčadi ‘Trgovački centar Lexi’.

Prije završnice muškog djela turnira, odigran je ženski turnir na kojem su nastupile četiri ekipe – ‘Višnjica’, ‘Bednjica’, ‘ŽNK Lepoglava’ i ‘ŽNK Cestica 2005′.

Naslov je pripao ekipi ‘ŽNK Lepoglava’ koja je u finalu s 1:0 savladala ‘ŽNK Cestica 2005’. U utakmici za treće mjesto ‘Višnjica’ je s 3:1 bila bolja od ‘Bednjice’.

Revijalnu su utakmicu odigrali veterani 7. gardijske brigade Puma i USR ‘Sport za sve’ Višnjica. Domaćini su bili bolji i slavili s 2:1, prenosi Lepoglava.net.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije