Memorijalni malonogometni turnir Stjepan Križanec ovog vikenda u Višnjici

Nadolazećeg će se vikenda, 1. i 2. kolovoza, u Višnjici održati jubilarno 20. izdanje Memorijalnog malonogometnog turnira Stjepan Križanec. Riječ je o turniru koji se, u organizaciji USR “Sport za sve” Višnjica, već 20 godina održava u spomen na poginulog branitelja iz Višnjice – Stjepana Križanca, prenosi Lepoglava.net.

Prijave momčadi za sudjelovanje na turniru primaju se do izvlačenja parova i satnica odigravanja utakmica koje će se održati u petak, 31. srpnja, u 21 sat u sportskoj dvorani Osnovne škole u Višnjici nakon proslave 20. godišnjice turnira i njegova otvaranja.

Prijave za sudjelovanje na turniru primaju se kod Marija (091 549 86 71) i Danijela (095 913 48 71). Kotizacija po momčadi iznosi 400 kuna.

Utakmice će se igrati tijekom subote, 1. kolovoza od 16 sati na malonogometnom igralištu u Višnjici, te nedjelje, 2. kolovoza od 19 sati.

Organizator je za najbolje momčadi i pojedince pripremio bogate nagrade – za prvo mjesto 4000 kuna i pehar, za drugo mjesto 2000 kuna i pehar, za treće mjesto 1000 kuna i pehar te utješnu nagradu za osvojeno četvrto mjesto. Nagrade će primiti i najbolji strijelac i golman turnira.

Turnir se igra u okviru manifestacije “Dani sporta, zabave i kulture“,javlja Lepoglava.net.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije