Sportsko-planinarska akcija ‘Kretanje – zdravlje’ 32. put u Ivancu

Hrvatsko planinarsko društvo ‘Ivančica’ Ivanec u suradnji sa Društvom za sportsku rekreaciju Ivanec i Društvom ‘Maska’ Ivanec, priređuje u nedjelju 26. srpnja, tradicionalnu, 32. akciju ‘Kretanje – zdravlje’.

> ‘Kretanje – zdravlje’ – od Ivanca do Ivanščice

Akcija će biti podijeljena u dva dijela, i to u 1. Planinarsko/turistički pohod za sve uzraste te Športsko-rekreacijski program na vrhu Ivanščice.

Planinarsko-turistički pohod započet će u 6 sati na prvoj kontrolnoj točki u središtu Ivanca, uz prijavljivanje sudionika pohoda i podizanje iskaznica sa utisnutim prvim pečatom.

Prva kontrolna točka u središtu Ivanca bit će otvorena do 8:30, druga kontrolna točka u Prigorcu od 6:30 do 9 sati, treća kontrolna točka, Žgano vino, od 6:45 do 9:15 sati, četvrta, izvor Mrzljak od 7 do 9:30 sati, peta kontrolna točka na Černim mlakama od 7:30 do 10 sati, a posljednja, šesta, ona na vrhu Ivanščice, od 8 do 10:30 sati.

Sudionici koji na vrh Ivanščice dođu nekim drugim putem, također će dobiti iskaznicu sa pečatima te biti evidentirani prijavom na šestoj kontrolnoj točki.

Između 10 sati i 30 minuta i 11 sati održat će se zumba trening uz latino glazbu, a Športsko-rekreacijski program započet će u 11 sati.

Sudionici pohoda za rekreativno se natjecanje mogu prijaviti sudačkom odboru za ekipna i pojedinačna športska natjecanja do 10 sati i 55 minuta, a discipline u kojima će se ogledati su kuglanje na visećoj kuglani, skok u dalj s mjesta, pikado i potezanje užeta.

Društvo s najviše osvojenih 1., 2. i 3. mjesta osvojit će prijelazni pokal, a o pravilnoj provedbi natjecanja brinut će sudački odbor.

Po okončanju športsko-rekreativnog programa, slijedi uobičajena planinarska veselica uz druženje.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije