Varaždinske kuglačice ušle u prvu ligu, čestitao i gradonačelnik

U Gradskoj vijećnici upriličen je prijam za Ženski kuglački klub Varaždin povodom prelaska u prvu ligu Hrvatskog kuglačkog saveza.

– Ponosni smo na uspjeh, mislim da smo ga zavrijedili. Kad sam postala trenerica postojao je određen zamor materijala pa smo ja i ove mlade djevojke krenule morale učiti sve ispočetka – kazala je trenerica Darinka Bunić.

Djevojke, uz iznimno kuglačko umijeće, redom su uspješne studentice i učenice.

– Sad nam uistinu sve ide, kako se kaže, po špagi i nadajmo se kako će nas poslužiti trenutačna forma kako bismo što uspješnije sudjelovali u prvoj ligi – dodala je trenerica Bunić i istaknula kako vjeruje u djevojke.

Posebno je zanimljivo kako je ekipa varaždinskih kuglačica, ne samo izrazito uspješna, već je ujedno najmlađa od svih ekipa u Hrvatskoj.

Pitali smo i djevojke o njihovim impresijama.

– Jako sam ponosna na naš uspjeh, mislim da je najvažnije što funkcioniramo kao složna obitelj – rekla nam je Valentina Milak, studentica pete godine poslovne ekonomije.

Potražili smo i najmlađu kuglačica kako bismo čuli njezino mišljenje.

– Osjećam se super, stvarno smo se puno trudili i nastaviti ćemo u nadi da će nas to dovesti do novih uspjeha – rekla nam je trinaestogodišnja Mirna Petrinec.

Na kraju se povuklo i pitanje financijskih problema, na što je gradonačelnik Goran Habuš dao odgovor.

– Nekaj bumo smislili.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije