Itas pobjednik Memorijalnog turnira Dragutin Ribić – Riba

U organizaciji Društva za sportsku rekreaciju Salinovec održan je 3. memorijalni malonogometni turnir Dragutin Ribić – Riba, javlja e-ivanec.

Na turniru je sudjelovalo šest momčadi koje su bile podijeljene u dvije grupe po tri, koje su razigravale svaka sa svakom, a prvoplasirane dvije iz svake skupine plasirale su se u polufinale.

Pobjednik turnira je momčad Itasa, koja je u polufinalu pobijedila Pizzeriju Mateo iz Lepoglave rezultatom 3:1, a u finalnoj utakmici Drvodjelac sa 2:1, pogocima Gregura i Ribića, dok je za Drvodjelac strijelac bio Pečevski. Treće mjesto osvojila je momčad Pizzerije Matteo, dok je četvrto pripalo Centru Škudar & Vugrinec.

Najbolji strijelac turnira bio je Krunoslav Pečevski iz momčadi Drvodjelac, sa 6 postignutih golova, dok je najboljim vratarom proglašen Mario Varga iz momčadi Itasa.

Tri najbolje momčadi nagrađene su pokalima i novčanim nagradama, koje im je uručio Stjepan Hudoletnjak, predsjednik DSR Salinovec, dok su najbolji vratar i strijelac primili statue koje su im uručile kćeri pokojnog Ribe, prenosi e-ivanec.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije