Plesnom studiju Takt četiri zlata na ‘dalmatinskoj turneji’

Mateo Mudri i Ivana Matić, članovi Plesnog studija Takt Iz Varaždina sudjelovali su prošlog vikenda na plesnim turnirima u Makarskoj i Splitu.

Početak lipnja tradicionalno je već dugi niz godina rezerviran za “dalmatinsku turneju”.

Na natjecanju u Splitu sudjelovalo je 58 natjecateljskih parova dok je na natjecanju u Makarskoj sudjelovao 60 natjecateljskih parova.

Mateo i Ivana vratili su se sa navedenih natjecanja sa čak četiri osvojene zlatne medalje u kategoriji odraslih B, najvišoj kvalitativnoj kategoriji na natjecanju.

U subotu, 13. lipnja natjecali su se na plesnom turniru u organizaciji Športskog plesnog kluba Briljantin iz Makarske te su u obje plesne discipline – standardnim i latinskoameričkim plesovima, osvojili prvo mjesto.

Osim zlatnih medalja, predsjednik ŠPK Briljantin Frane Mucić im je kao najuspješnijem plesnom paru na natjecanju uručio i nagradno ljetovanje za pokazano plesno umijeće i postignuti rezultat.

Idućeg su dana, u nedjelju, 14. lipnja na turniru u Splitu u organizaciji Športskog plesnog kluba Amber i Plesnog kluba Mirela iz Splita ponovili rezultat i u standardnim i latinskoameričkim plesovima te ponovno osvojili dvije zlatne medalje.

Ovim su uspjehom plesači i njihov trener Igor Šalamun izrazito zadovoljni, a u nastavku sezone očekuju ih novi izazovi, ponajprije Prvenstvo RH u kombinaciji 10 plesova koje će se održati 27. lipnja u Zagrebu.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije