Finale Kupa: Polet i Bednja u subotu na stadionu Varteksa

Na stadionu Varteksa ove subote održava se finale Županijskog kupa. U finalu se susreću momčad Poleta iz Cestice i Bednje iz Beletinca.

U polufinalu, Polet je bio bolji od Sloge s ukupnih 7:2, dok je Bednja bila bolja od Drave s ukupnih 8:1 u obje utakmice polufinala.

Finalisti su u uzvratnim utakmicama stigli do visokih pobjeda, gdje su svaki svog protivnika porazili s 6:0, stoga je za očekivati kako će finale koje se igra na stadionu Varteksa biti veoma zanimljivo i sadržajno.

– Mislim da smo zasluženo došli do finala nakon pobjeda protiv jakih protivnika, stoga očekujemo i da ćemo osvojiti ovaj Kup, momčad je spoj mladosti i iskustva i pet igrača je već igralo finale, tako da vjerujem da će to prevagnuti na našu stranu. Nadam se da ćemo odigrati najbolje što možemo – kratak je bio trener Bednje Saša Paska u najavi subotnje utakmice.

– Zadovoljni smo samim ulaskom u finale Kupa, jer je ostvaren jedan od ciljeva kluba. Dugo smo igrali na dva fronta, u jednom nismo uspjeli doći do cilja, a drugi nas očekuje sutra. Malu prednost bih dao Bednji, jer su ove sezone doveli nova pojačanja i kvalitetne igrače, ali mi se nećemo predati, nego ćemo dati sve od sebe da im zagorčamo. Ove godine nam je 40. obljetnica postojanja kluba i željeli bismo ju završiti s barem jednim trofejem – najavio je utakmicu kapetan momčadi Poleta Tomislav Kunštek.

Finalna utakmica počinje u subotu u 18 sati na stadionu Varteksa, a cijena ulaznice iznosi 20 kuna, koje je moguće kupiti na ulazu u stadion.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije