Borović uoči oproštaja: Pozivam sve da dođu u što većem broju

Danas je u Gradskoj vijećnici održan prijam za Gorana Borovića, majstora borilačkih vještina koji ovog vikenda, u subotu na TTS-u priređuje svoj oproštajni meč prije odlaska u sportsku mirovinu. Ovaj 38-godišnjak aktivno se bavi borilačkim sportovima već 22 godine, a osvojio je nekoliko naslova svjetskog prvaka.

U vijećnici ga je danas primio gradonačelnik Habuš, gdje mu je zahvalio na promociji grada kroz izuzetno bogatu sportsku karijeru i uručio sliku kao poklon i zahvalu za doprinos promociji grada.

– Karijera je počela slučajno, želio sam ispucati svoju negativnu energiju i zaljubio se, a kad sam vidio borbu Branka Cikatića, to je bio moj pravi početak. Od uspijeh bih najviše izdvojio naslov prvaka svijeta u savateu u Francuskoj, koljevci tog sporta, zatim naslov prvaka svijeta u K-1 U Johannesburgu i naslov prvaka svijeta u K-1 u Rotterdamu, gdje sam pobijedio jednog od najboljih boraca svijeta u mojoj kategoriji – izjavio je Goran Borović na prijmu kod gradonačelnika.

> Goran Borović: U životu nisam propustio niti jedan trening

Kroz razgovor, dotaknuli su se i problema nedostatka kvalitetnog prostora za održavanje treninga, za što je gradonačelnik rekao da je kronični problem borilačkih sportova u Varaždinu, ali da će pokušati riješiti taj problem.

Za kraj, Borović je najavio i svoj oproštajni meč ove subote.

– Neka dođe čim više ljudi, pozivam sve da dođu podržati ili mene ili protivnika, a ostali dečki neka daju sve od sebe u svojim mečevima i sve će doći na svoje – zaključio je Borović.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije