Vladimir Vujović novi trener GRK Varaždin 1930

Nakon što je prošlog tjedna prekinuta suradnja između Silvija Ivandije i Gradskog rukometnog kluba Varaždin 1930, danas je dogovorena suradnja s novim trenerom – Vladimirom Vujevićom.

– To je točno, dogovorena je suradnja danas, a cilj nam je kroz tri do četiri godine stvoriti vlastiti kadar igrača baziran na mladim, domaćim igračima, ali i stvoriti stručni štožer koji će pokušati ostvariti ciljeve kluba – rekao nam je predsjednik kluba Josip Vojvoda.

Upravo Vujović čini se kao logičan odabir, jer se radi o Varaždincu, proslavljenom vrataru Varteksa, Zagreba, s kojim je osvajao i europske kupove i Splita, Metkovića te još nekih klubova u inozemstvu (Francuska, Austrija, Slovenija).

Radi se o pravoj varaždinskoj rukometnoj legendi, a spomenimo da duži igrački staž u varaždinskim klubovima ima brat Boris Vujović, čiji sin Frano je među jednim od najvećih talenata u redovima varaždinskog rukometnog prvoligaša.

Kao trener Vlado Vujović radio je također u nekoliko klubova, između ostalog i u Varteksu te u Koki, a posljednjih godinu i pol proveo je u ŽRK Vardar, gdje je bio pomoćni trener.

– Cilj mi je stvoriti domaću momčad od vlastitih mladih snaga koja bi kroz određeni period pronašla svoje mjesto u prve četiri ekipe prvenstva, tako da neće biti kupnje nekih zvučnih imena, već ćemo pokušati stvoriti tim od kvalitetnih mlađih igrača s našeg područja – kratko je iznio svoje želje i očekivanja novi trener Vladimir Vujović.

Zasad su svi igrači još uvijek u kadru kluba, ali nekoliko igrača ima ponude drugih klubova, tako da je za očekivati kako će uskoro uslijediti prve promjene u igračkom kadru.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije