ŠN Varaždin potvrdio naslov prvaka kolo prije kraja prvenstva

>> ŠN Varaždin potvrdio naslov prvaka kolo prije kraja prvenstva

ŠN Varaždin danas je na terenu Mladosti iz Šemovca potvrdio naslov prvaka. Iako im je bilo dovoljan samo bod, otišli su kući sa sva tri, te tako osigurali naslov prvaka 1. Županijske nogometne lige.

Igrači Varaždina su loše ušli u susret te je bilo samo pitanje vremena kad će im Mladost zabiti gol i povesti. To se i dogodilo u 27. minuti, kad je Dubravec zabio za vodstvo domaćina.

O nezadovoljstvu trenera Varaždina prikazanom igrom dovoljno govori podatak da je trener Herceg na poluvremenu napravio čak tri izmjene. U nastavku utakmice igrači Varaždina su se trgnuli i već u prvim minutama nastavka utakmice postigli pogodak za izjednačenje.

Nakon toga, Varaždin je imao jednu odličnu priliku, kad je iz okreta efektno volejem Bandalo pogodio gredu. Nekoliko minuta kasnije, ponovo dobra prilika Varaždina. Šobak se našao sam pred vratarom Mladosti, ali je vratar uspio obraniti njegov pokušaj.

Igrači Mladosti su u 67. minuti odugovlačili s izbacivanjem lopte iz svog kaznenog prostora i nepotrebno si zakomplicirali situaciju, jer su im igrači Varaždina oduzeli loptu, a nekoliko sekundi kasnije pretvorili šansu u gol. Zabio je Bandalo. Nakon dobivenog gola, Mladost se trgnula i stvorila dobru priliku pred golom Varaždina, ali je Dubravec pucao preko gola.

Vrijedi spomenuti kako su trener Blaži i njegov pomoćnik zbog prigovora sucu u jednoj situaciji udaljeni s terena, što dovoljno govori o nezadovoljstvu trenera prikazanom igrom njegove momčadi.

Na samom kraju susreta, nakon prekršaja na rubu šesnaesterca Mladosti, Šobak posprema loptu u gol Mladosti i tako dovodi svoju ekipu do pobjede s 3:1.

– Nikako nisam zadovoljan igrom svoje ekipe, neki igrači su podbacili danas. Možda je umor razlog, jer je težak ritam utakmica i kraj sezone, ali nikako nisam zadovoljan s odigranim danas – kratko je prokomentirao susret trener ŠN Varaždin Rade Herceg.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije