Bednja potopila Dravu i ušla u finale kupa!

Iako je u prvoj utakmici Drava iz Svetog Đurđa u Beletincu kod Bednje izvukla vrlo solidnih 2:1, u uzvratu su Beletinčani s čak 6:0 pomeli domaćine i stigli do finala kupa.

Drava je imala velika očekivanja od današnje utakmice, odigrali su odlične utakmice dosad u kupu, a imaju iza sebe odličnu sezonu u 1. ligi NS Ludbreg. Tamo se nalaze na trećem mjestu, s još uvijek šansama za naslov, a domaći trener Saša Orlović radi odličan posao, protiv motivirane Bednje, nisu mogli u utorak.

Već na poluvremenu bilo je naime 0:3, a navijači gostiju počeli su slaviti. Domaćin je u nastavku bacio sve karte u napad, ali primili su još tri pogotka, za veliko slavlje Bednje iz Beletinca, koja je ovime ostvarila jedan od najvećih uspjeha u povijesti kluba.

– Što reći, stvarno sam sretan, čestitke svim mojim igračima. Drava nas je malo iznenadila u prvoj utakmici, odigrali su vrlo agresivno, možda smo ih i malo podcijenili, no to nam je bila pouka za današnju utakmicu. Nisam niti jednog trenutka posumnjao u svoje dečke, a mislim da smo u dvije utakmice ukupno ipak bili bolji – kazao je ushićeni Saša Paska, trener Bednje.

Strijelci za Bednju bili su Kutnjak, koji je postigao 2 pogotka, a po jedan gol postigli su Malnar, Luka Hrebak, Košćak i Mendaš.

Bednja će u finalu igrati protiv boljeg iz ogleda Poleta i Sloge Slokovec, a utakmica se igra u srijedu u 17:30 u Cestici. Prva utakmica završila je 2:1 za Slogu.

Zanimalo nas je i koga Saša “Sajo” Paska priželjkuje u finalu.

– Ne razmišljam o tome, možda bih volio da to bude Sloga – istaknuo je Paska.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije