MŽNL: Poraz Jalžabeta, Zadrugar pobjedio Pltivicu iz Gojanca

Odigrano je jubilarno 30. kolo Međužupanijske nogometne lige Čakovec – Varaždin. Ivančica je i dalje bez pobjede, dok Zadrugar nastavlja s odličnim igrama iz kola u kolo.

NAPRIJED – JALŽABET 2:1

Teška, ali zaslužena pobjeda domaćina, koji je do 17. minute postigao dva pogotka, a i promašio kazneni udarac. Jalžabet je preko Medveda smanjio rezultat te imao veliku priliku da poravna rezultat koju nije realizirao.

PUŠĆINE – IVANČICA 1:0

Minimalna ali potpuno zaslužena pobjeda domaćih nogometaša uprotiv čvrste i borbene Ivančice. Pobjedonosni pogodak domaćin je postigao u 70. minuti pogotkom Mikuleca.

ZADRUGAR – PLITVICA 2:1

Nogometaši Zadrugara nastavili su svoj pozitivan niz i ostvarili su tešku, ali zasluženu pobjedu nad čvrstom Plitvicom iz Gojanca. Izuzetno raspoloženi domaći igrač Šegović postigao je u 69. i 73. minuti pogotke za 2:0, da bi Buhin uspio u 78. minuti smanjiti rezultat na konačnih 2:1. U 75. min isključen je domaći igrač Vukina zbog druge javne opomene, obje zbog preoštre igre.

POLET – PLITVICA/S 6:1

Odlična igra domaćih nogometaša donijela je visoku pobjedu nad Plitvicom iz Selnika.

NOVI MAROF – MLADOST KOMET 1:2

Domaćin nije uspio ostvariti pobjedu protiv Mladosti Kometa te je poražen rezultatom od 3:1. Rano je došao u vodstvo, da bi gosti ubrzo poravnali preko Tišljarića. Nakon toga domaćin je imao odlične prilike koje nije realizirao, da bi kazna stigla u 71. minuti kada su gosti postigli pobjedonosni pogodak.

ZELENGAJ – SLOGA 6:2

Odlična igra domaćina koji je nakon brzog vodstva gostiju posložio svoje redove te je preokrenuo rezultat i ostvario visoku i potpuno zasluženu pobjedu.

U ostalim utakmicama kola postignuti su rezultati; Sloboda/S – Centrometal 3:3, Graničar – Rudar 2:0.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije