Biti ili ne biti Dabrova u nedjelju u Areni, protivnik Nexe

Rukometaše Varaždina u nedjelju, 23. svibnja očekuje utakmica sezone. Utakmica o kojoj im ovisi ulazak u SEHA ligu. U Areni dočekuju izravnog konkurenta Nexe, s kojim su trenutno izjednačeni na tablici, a ostala su dva kola do kraja Lige za prvaka.

Pobjeda u ovom dvoboju bi im praktički osigurala željenu SEHA ligu, koja bi dovela jaka europska rukometna imena i klubove u Varaždin.
Dabrovi su već ove sezone igrali s Nexeom u Našicama, a poraženi su s tri gola razlike.

Utakmica u Našicama je bila napeta do samog kraja, a obilježio ju je crveni karton Horvata u 40. minuti zbog napucavanja vratara loptom u lice. Dabrovi su poraženi pred punom dvoranom u Našicama, a ovo im je savršena prilika za sportsku osvetu i to kad su odlučujući trenuci.

Dvorana na Dravi će biti puna do posljednjeg mjesta, a domaća publika igrač više Dabrova. U klubu vlada veliko uzbuđenje, svi su svjesni da je ovo velika prigoda da se “zaokruži” jedan poslovno-sportski pothvat.

– Čeka nas još samo završni korak, želimo da se o našem gradu priča samo kao o gradu kulture, cviječa i baroka, želimo biti grad sporta i rukometa- kakazao je Rajko Roža, direktor GRK Varaždin.

Računica je vrlo jednostavna – pobjeda od 4 gola razlike i matematički osigurava SEHA ligu, a vjerojatno i “obična” pobjeda, jer je teško za vjerovati da bi Dabrovi mogli posrnuti u zadnjem kolu u Umagu, posebice s obzirom na trenutnu formu za što je zasigurno jedan od najzaslužnijih i trener Silvio Ivandija.

– Spremni smo, s nestrpljenjem očekujemo Nexe, a ja sam čvrsto uvjeren u našu kvalitetu i našu formu. Kako smo igrali u dosadašnjoj Ligi za prvaka, vjerujem da neće biti problema ukoliko to ponovimo – istaknuo je šef struke Dabrova.

Ulaznice za utakmicu GRK Varaždin 1930 – RK Nexe su besplatne i mogu se podići na nekoliko mjesta u Varaždinu: Rock Art, Grofica Marica, slastičarnica (preko puta), zalogajnica Šanjek u Braće Radića i frizerski salon Tempera u Zagrebačkoj ulici.

Utakmica je na rasporedu u Areni s početkom od 18 sati.

> GRK Varaždin: Obucite crveno i podržite Dabrove protiv Nexea

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije