Prijave za Kajkavijanu do 25. svibnja po nižim startninama

Do starta Kajkavijane (20. lipnja) preostalo je još mjesec dana, a još nekoliko dana preostalo je do zaključenja prvog kruga prijava. Organizatori pozivaju sve zainteresirane da se prijave za ovu atraktivnu utrku do 25. svibnja, uz niže startnine.

> Kajkavijana – počele prijave za najljepšu biciklističku utrku u Hrvatskoj

Novost ove godine bit će utrka žensko-muških timova na stazi Male kajkavijane, stoga sve natjecateljice koje sumnjaju u svoju spremnost, mogu pronaći biciklističkog partnera i prijaviti se u ovoj kategoriji.

Kako bi motivirali žene da se prijave u što većem broju, organizatori im nude u pola niže cijene startnina po kategorijama, odnosno besplatno sudjelovanje ženama u kategoriji Kajkavijane.

Za sve natjecatelje osigurana je večera i piće na cilju, okrijepa na Ivanščici, pratnja i prijevoz za odustale zbog tehničkog kvara ili nezgode, pamučna majica, personalizrani startni broj i diploma.

Oni najuspješniji po svim kategorijama dobit će i plakete i medalje, a bogati poklon paketi osigurani su za pet prvoplasiranih u svim kategorijama.

Sve informacije o utrci možete pronaći na internet stranici www.bbk-asi.hr/kajkavijana-2015 gdje se nalaze kompletne propozicije i način prijave, a za dodatne informacije Brdsko-biciklistički klub ASI stoji svima na raspolaganju te ih je moguće kontaktirati putem e-maila bbkasi@gmail.com.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije