GRK Varaždin: Obucite crveno i podržite Dabrove protiv Nexea

Rukometaši GRK Varaždina 1930 igrat će u nedjelju, 24. svibnja u 18 sati u Areni ključnu utakmicu u borbi za titulu viceprvaka Hrvatske koja donosi i plasman u srednjoeuropsku SEHA ligu.

Protivnik je (do)sadašnji sudionik ovog prestižnog i sve bogatijeg rukometnog natjecanja, RK Nexe iz Našica.

Trenutačno drugoplasirani Varaždin 1930 i trećeplasirani Nexe tu će utakmicu odluke dočekati bodovno izjednačeni i bilo kakva pobjeda Varaždina znači i potvrdu drugog mjesta, odnosno plasman u SEHA ligu.

Iz kluba su uputili poziv navijačima i simpatizerima GRK Varaždina 1930 za nedjeljnu utakmicu – “dress code” crveno i(li) bijelo! Odjenimo se u boje našega grada i rukometnoga kluba i pomognimo Dabrovima da nas učine ponosnima i sretnima – stoji u priopćenju za novinare.

Ulaznice za utakmicu GRK Varaždin 1930 – RK Nexe su besplatne i mogu se podići na nekoliko mjesta u Varaždinu: Rock Art, Grofica Marica, slastičarnica (preko puta), zalogajnica Šanjek u Braće Radića i frizerski salon Tempera u Zagrebačkoj ulici.

Sam nedjeljni rukometni spektakl promovirat će se i kroz nekoliko dogovorenih događaja:

Subota, 23. svibanj, od 10 do 12 sati, Korzo – druženje prvotimaca GRK Varaždina 1930 s Varaždinkama i Varaždincima, uz hostese, štand s ulaznicama i klupskim rekvizitima.

Subota, 23. svibanj, od 17 do 19 sati, Lumini trgovački centar – druženje prvotimaca GRK Varaždina 1930 s Varaždinkama i Varaždincima, uz hostese, štand s ulaznicama i klupskim rekvizitima.

Nedjelja, 24. svibanj, od 10 do 12 sati, Korzo – najava popodnevne utakmice, hostese, štand s ulaznicama i klupskim rekvizitima.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije