MŽNL: Remi Plitvice i Novog Marofa, pobjeda Jalžabeta, poraz Ivančice

U 29. kolu Međužupanijske nogometne lige Čakovec – Varaždin, pobjede su ostvarili Jalžabet, Centrometal, Polet, Graničar i Rudar. Ivančica i dalje ne zna za pobjedu i uvjerljivo je zadnja na ljestvici sa samo dva boda nakon odigranih 29 kola.

PLITVICA/G – NOVI MAROF 3:3

Odlična nogometna predstava u Gojancu između Plitvice i Novog Marofa koja je na kraju završila bez pobjednika. Gosti su do 53. minute ostvarili vodstvo od 1:3, da bi domaćin do kraja postigao dva pogotka te propustio još nekoliko odličnih prilika za pogodak.

JALŽABET – PUŠĆINE 1:0

Minimalna ali zaslužena pobjeda domaćina. Sama utakmica bila je borbena i neizvjesna u kojoj je domaćin pobjedonosni pogodak postigao tri minute prije kraja utakmice

CENTROMETAL – ZELENGAJ 3:0

Zaslužena pobjeda domaćina, dok su gosti pokušavali izbjeći najgore. Nisu u tome uspjeli, iako su i oni imali prilike postići pogodak i ostvariti bolji rezultat.

IVANČICA – POLET 1:4

Očekivana pobjeda gostiju nad domaćinom koji je uspio na odmor otići sa rezultatom od 1:1 da bi u nastavku Polet postigao tri pogotka za sigurnu pobjedu.

PLITVICA/S – GRANIČAR 4:5

Uzbudljiva utakmica sa puno rezultatskog preokreta završila je pobjedom gostiju iz Kotoribe. Domaćin je prvi dio utakmice riješio u svoju korist te je na odmor otišao sa vodstvom od 2:1. U nastavku, od 46. minute igrali su s igračem manje jer im je isključen Kosec, što su iskoristili gosti te su preokrenuli rezultat na 2:5, da bi domaćin pogocima Medveda do kraja uspio rezultat smanjiti na konačnih 4:5.

Ostali rezultati kola; Mladost Komet-Naprijed 2:2, Rudar-Sloboda/S 3:0 i Sloga-Nedelišće 2:2.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije