MŽNL: Pobjede Zadrugara i Plitvice, Jalžabet remizirao u gostima

28. kolo Međužupanijske lige Čakovec – Varaždin odigrano je u subotu i nedjelju, 9. i 10. svibnja, ali bez promjena na vrhu tablice. Nedelišće je i dalje na prvom mjestu, a vrijedi izdvojiti Zadrugar, koji je i ovo kolo nastavio s dobrim igrama i sve je bliže trećem mjestu u ligi. Ono mu trenutno bježi za četiri boda.

NAPRIJED – PLITVICA G. 1:3

Gosti su ostvarili zasluženu i vrijednu pobjedu u Cirkovljanu. Taktički odlično postavljenom igrom do 61. minute ostvarili su vodstvo od 3:0, da bi domaćin tek iz najstrože kazne ublažio poraz.

ZADRUGAR – NOVI MAROF 4:1

Očekivano pobjeda domaćina koji se nalazi u odličnoj formi i seriji u kojoj je ostvario pet pobjeda i remi u 6 utakmica. Šegović i Novak dovode domaćina do 27. minute u vodstvo od 2:0, da bi gosti smanjili rezultat pogotkom Halilovića u 36. minuti. Valjak samo dvije minute kasnije odvodi Zadrugar na odmor sa vodstvom od 3:1. U nastavku utakmice Vukina u 50. minuti postavlja konačan rezultat.

GRANIČAR – IVANČICA 6:1

Prva proljetna pobjeda Graničara, dok posebno treba istaknuti hat-trick Vilima Kosa i posebno vrijedan treći pogodak, kada je od centra igrališta do vratiju Žuličeka nanizao čak sedmoricu igrača.

SLOBODA – PLITVICA S. 6:1

Visoka i zaslužena pobjeda raspoloženog domaćina u utakmici gdje su gosti iz Selnika ipak bili preslabi protivnik da ostvare povoljan rezultat.

ZELENGAJ – RUDAR 0:2

Gosti su ipak kvalitetniji i bolji te su ostvarili očekivanu pobjedu protiv Zelengaja.

POLET /SMNM – JALŽABET 2:2

Jalžabet se s teškog gostovanja u Svetom Martinu na Muri vratio neokrznut osvojivši vrijedan bod. Bručić je u 35. minuti doveo Jalžabet u vodstvo, da bi Barat preokrenuo rezultat na 2:1, a Friščić u 68. minuti postiže pogodak za konačnih 2:2.

U ostalim rezultatima kola postignuti su sljedeći rezultati: Puščine – Mladost Komet 5:1 i Nedelišće – Centrometal 5:2.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije