Dabrovi stigli do još jedne pobjede, Dubrava pala u Areni

Rukometaši Varaždina odigrali su 7. kolo Lige za prvaka na domaćem terenu protiv Dubrave. Utakmica je završila s rezultatom 37:33 (20:19) za Dabrove.

Od samog početka utakmice, prvo poluvrijeme se igralo gol za gol, sve dok sredinom prvog poluvremena Dubrava nije napravila dva gola prednosti ispred Dabrova.

Nakon toga, igrači Silvija Ivandije su stisnuli papučicu gasa i dostigli rezultat. U 22. minuti susreta, Dubrava se ponovo uspjela odvojiti, a njihova prednost se otopila u sljedećih pet minuta, kad su Dabrovi uspjeli ne samo izjednačiti, već i povesti zahvaljujući trima povezanim golovima Ante Tokića.

Prvo poluvrijeme je tako na kraju pripalo domaćinima s rezultatom 20:19.

Iako su gosti nadoknadili zaostatak za Dabrovima već u prvoj minuti drugog dijela utakmice, pa i poveli, Varaždinci su uspjeli preokrenuti rezultat u svoju korist. Tako su poveli u 37. minuti utakmice s rezultatom 24:21.

U posljednjih deset minuta susreta Dabrovi su ušli s prednošću od pet golova, a sedam minuta prije kraja, odvojili su se na nedostižnih osam golova prednosti pred igračima Dubrave.

Do kraja susreta, jedino što je preostalo gostima je bilo smanjiti prednost domaćina, a nisu ni na tom polju bili najuspješniji, jer je utakmica završila s rezultatom 37:33 za Dabrove. Najbolji u redovima Dabrova bio je Ante Tokić s 12 golova u mreži Dubrave.

Arena Varaždin

Varaždin: Šipić 7, Jeftić, Horvat 2, Kontrec, Vincek, I. Sršen 7, Vidaček, Špikić, Kuduz 5, Tokić 12, Lončar (8 obrana), Huđ, Batinović 2, D. Sršen 1, Trefil, Marčec 1

Dubrava: Totić, Kelemen 2, Škopić 2, Maričić 2, Jurić-Grgić 8, Vida 2, Dumenčić 6, Ostoić 1, Pavlić, Hančić (2 obrane), Volar 1, Punčec 4, Pedić 1, Buneta 3, Grahovac (8 obrana), Potnar 1

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije