MŽNL: Visoka pobjeda Jalžabeta, remi Zadrugara u gostima

Odigrano je 27. kolo Međužupanijske nogometne lige u kojem su se odličnim igrama istaknuli Jalžabet i Plitvica iz Selnika, koji su postigli po četiri gola svojim protivnicima.

SLOGA -ZADRUGAR 3:3

Odlična nogometna utakmica puna neizvjesnosti i rezultatskih preokreta završila je bez pobjednika- 3:3. Domaćin je poveo već u drugoj minuti preko Mihalovića, da bi gosti preokrenuli rezultat pogocima Valjka i Šegovića. Ipak, ponovno domaćin preko Fučka i Gyofija preokreće rezultat, da bi Valjak u 84. minuti postavio konačan rezultat utakmice.

NOVI MAROF – NAPRIJED 0:2

Domaćin se nije uspio oporaviti od brodoloma u Pušćinama, te je na svom terenu doživio treći uzastopni poraz. Novi Marof je imao inicijativu dok su se gosti organizirano branili i prijetili preko brzih kontri. U 24. minuti Glavina iz četrdesetak metara postiže rijetko viđen pogodak. Samo tri minute kasnije, nakon ubačaja Vugrinca, Horvat glavom prebacuje domaćeg vratara.

PLITVICA/G – PUŠĆINE 1:3

Nakon pobjede u Svetom Martinu na Muri, nogometaši Plitvice nisu uspjeli na svom terenu svladati Pušćine, koja je odličnom taktikom iz Gojanca odnijela sva tri boda. Već u 11. minuti Levanić je direktno iz kornera šokirao domaćina da bi u 31. minuti Levanić bio u brzoj akciji pokošen u gostujućem šesnaestercu a sudac svira najstrožu kaznu koju isti igrač pretvara u vodstvo od 0:2. Slijedi odlična prilika Buhina, da bi u 80. minuti gostujući igrač Celinger bio isključen. Dvije minute kasnije Buhin smanjuje vodstvo gostiju. Domaćin je pogodio i stativu, ali rezultat se ne mijenja sve do brze akcije gostiju u kojoj su preko Mikuleca postigli pogodak.

JALŽABET – GRANIČAR 4:1

Nakon dva uzastopna poraza, nogometaši Jalžabeta ostvarili su visoku i zasluženu pobjedu protiv Graničara. Do 32. minute domaćin je pogocima Henca, Bručića, Cara i Hruškara ostvario visoko vodstvo od 4:0, da bi gosti iz najstrože kazne tek ublažili poraz.

IVANČICA – SLOBODA/S 0:2

Očekivani rezultat, dok je domaćina koji je od 14. minute nastupio bez Vuglovečkog od većeg poraza spasio odlični vratar Žuliček.

PLITVICA/S – ZELENGAJ 4:0

Važna i potpuno zaslužena pobjeda ekipe iz Selnika protiv Zelengaja. Domaćin je do 40. minute pogocima Medveda u dva navrata i Krstanovića ostvario vodstvo od 3:0 i praktički riješio utakmicu. U nastavku je Kranjec pogotkom potvrdio pobjedu.

U ostalim utakmicama kola postignuti su slijedeći rezultati; Rudar-Nedelišće 3:0, Mladost Komet-Polet/SMNM 0:0.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije