Kauboji protiv Norveške u nedjelju u Areni: Cilj je zadržati prvo mjesto

Hrvatska rukometna reprezentacija igra u nedjelju važnu utakmicu u Varaždinu protiv Norveške. U prvoj utakmici kvalifikacija za Euro 2016. Hrvatska je minimalno poražena i stoga mora pobijediti u nedjelju.

Na subotnjem druženju s najmlađim navijačima, izbornik je najavio sutrašnju utakmicu.

> FOTO: Varaždinci u druženju s reprezentativcima

Nadam se da će Hrvatska igrati bolje nego prvo poluvrijeme u Norveškoj. Imali smo samo jedan trening prije prve utakmice i promijenili smo određena kretanja koja nisu donijela rezultate koje smo očekivali, međutim sigurno će u budućnosti donijeti pozitivne rezultate. Vjerujem da će Hrvatska odigrati dobru utakmicu u Varaždinu i da ćemo zadržati prvo mjesto u grupi – kratko je okupljenim novinarima prenio svoje želje novi izbornik reprezentacije Željko Babić.

Za očekivanja od sutrašnje utakmice upitali smo Ivana Čupića, legendarno krilo reprezentacije i jednog od igrača od kojih se najviše očekuje.

– Nije to izgledalo najbolje s naše strane, ali vjerujemo da imamo kvalitetu i da ćemo pokazati bolju igru i uspjeti pobjediti s dva gola razlike ili više i ostati na prvom mjestu skupine – izjavio je Ivan Čupić.

Utakmica je na rasporedu sutra, u nedjelju, 3. svibnja u Areni Varaždin s početkom u 17,15 sati, a to će biti ujedno prva utakmica novog izbornika pred domaćom publikom.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije