Kauboji poraženi u Norveškoj, uzvrat u Varaždinu

Hrvatska muška rukometna reprezentacija poražena je ove srijede na gostovanju u Stravangeru, gdje su igrali kvalifikacijski susret za Europsko prvenstvo 2016. protiv Norveške. Susret je završio s minimalnom prednošću za domaćina (27:26).

Norveška je bolje otvorila utakmicu i dok su naši igrači tražili svoju igru po terenu, Norveška je bez problema pronalazila rupe u našoj obrani i znala ih iskoristiti. Prvo poluvrijeme otišlo je na stranu Norveške (17:13), a novi izbornik Hrvatske nije mogao bio zadovoljan takvim ishodom.

U nastavku u takmice ponovo se bolje snašla Norveška i reprezentativci Hrvatske su morali ganjati rezultat. Tako su u 43. minuti utakmice poravnali na 20:20, a nakon toga nastavila se triler utakmica.

U zadnjoj minuti susreta izabranici Željka Babića mogli su završiti utakmicu s neriješenim, ali Stepančić je promašio šut i time je Norveška ostvarila pobjedu nad Hrvatskom.

Uzvratni susret igra se u nedjelju u Varaždinu, 3. svibnja u Areni Varaždin s početkom u 17,15 sati, a to će ujedno biti prva prilika novog izbornika da se predstavi hrvatskoj javnosti i osveti Norveškoj za ovaj poraz.

>Kvalifikacije za Euro: Kauboji protiv Norveške u Varaždinu

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije