FOTO: NK Čevo i GNK Dinamo 2 odigrali humanitarno ‘Za Matea’

Ove srijede igralište NK Čevo u Podevčevu bilo je premalo da primi veliki broj gledatelja koji su došli pogledati humanitarnu nogometnu utakmicu između NK Čevo i GNK Dinamo II.

Utakmica su utanačili Sreten Ćuk, trener u GNK Dinamo, Robert Novoselec, dopredsjednik NK Čevo (dugogodišnji član GNK Dinamo) te Stanko Lazar, povjerenik GNK Dinamo.

Svoj veliki obol dala je posebno Udruga oboljelih od leukemije i limfoma Hrvatske koja je bila i glavni organizator utakmice. Susretu su učestvovali predstavnik HNS-a Zorislav Srebrić te predstavnici Varaždinskog nogometnog saveza i mnogi drugi.

Prije same utakmice nakon razmjene poklona, počasni udarac izveli su župnik Josip Pavlek i tajnik HNS Zorislav Srebrić. Utakmica je završila kao što se i očekivalo, visokom pobjedom zagrebačkih modrih. Nakon utakmice svi sudionici bili su na zajedničkoj večeri, dok se je za poseban štimung pobrinula glazbena grupa Zagorski Veseljaci. Sama organizacija bila je odlična i dojam je publike, da svi koji su organizirali ovu utakmicu, zaslužuju čestitke i pohvale.

Cilj je ove utakmice bio je prikupiti donaciju za nastavak lječenja 8-godišnjeg Matea Mavrića oboljelog od zloćudnih novotvorina kostiju na lubanji i lica (alveolarni rabdomisarkoma vrata).

U nastavku dostavljamo broj žiro-računa na koji se može uplatiti donacija za daljnje lječenje Matea Mavrića otvoren u udruzi:

Privredna banka Zagreb
HR5123400091116005263, Poziv na broj: 02 140415 , Svrha: Za Matea,
Devizni račun: SWIFT (BIC): PBZGHR2X IBAN:HR51 2340 0091 1160 0526 3
Svrha: Za Matea

Svaka donacija biti će objavljena na internet stranici, a svim donatorima i ljudima dobre volje Udruga oboljelih od leukemije i limfoma Hrvatske unaprijed se zahvaljuje.

NK ČEVO: 0

GNK DINAMO II: 7

Podevčevo Igralište NK Čevo. Gledatelja 1500. Suci: Denis Buden (Črešnjevo). Pomoćnici: Hirš i Fajfarić.

STRIJELCI: 0:1 Husejnović (13), 0:2 Bayar (21), 0:3 Bayar (27), 0:4 Husejnović (28), 0:5 Halilović (75), 0:6 Halilović (85), 0:7 Macky (89).

NK ČEVO: S. Slunjski, Meštrić, Martinec, Đurin, M. Mavrić, Migles, Ptiček, L. Mavrić, M. Slunski, G. Mavrić, M. Slunjski. Još su igrali: Jurić, Fičkolec, M. Mavrić, Đurin, Markovec, Biškup, Čečelja, G. Mavrić, M. Biškup. TRENER: Josip Gavranović.

GNK DINAMO II: Miškić, Boras, Iharoš, Lima, Bilaj, Husejnović, Colarić, Bayar, Ladan, Muhar, Osmanović. Još su igrali: Jajalo, Škvorc, Halilović, Fintić, Macky, Morris, Burić, Patke. TRENER: Sreten Čuk.

>>> FOTOGALERIJA SA UTAKMICE KLIKOM OVDJE

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije