Combat savate: Bubnjarić i Horvat prvaci Hrvatske

U prepunoj sportskoj dvorani Sv. Ivan Zelina održane su finalne borbe u combat savateu za juniore, seniorke i seniore. Štefica Bubnjarić i Silvio Horvat osvoji su naslove prvaka Hrvatske u combat savateu.

Kod seniorki u kategoriji do 60 kg prekidom u drugoj rundi slavila je Štefica Bubnjarić iz SK “Šimunec-Gym” Varaždin protiv Antonije Sokolić iz SK “Omega” Varaždin.

Od početka meča Bubnjarić je nametnula svoj ritam borbe, te je nakon nekoliko preciznih udaraca rukom i nogom prisilila protivnicu na predaju.

U seniorskoj konkurenciji Silvio Horvat iz SK “Omega-Gym” Kneginec u kategoriji do 85 kg za protivnika je imao aktualnog prvaka Hrvatske Marka Gospočića iz SK “Stubica”, a obojica su vrlo agresino krenuli u meč.

Horvat je kontrolirao meč od početka tako da je bodovno vodio. Pod kraj 5.runde sa nekoliko jakih i preciznih krošea klasično je nokautirao Gospočića i zasluženo postao prvak države.

Sljedeći nastup Bubjnarić i Horvat imat će na Balkanskom prvenstvu u combat savateu koje se održava 9. i 10. svibnja u Varaždinu, gdje će nastupati kao reprezentativci Hrvatske, dok će Roko Novak iz SK “Šimunec-Gym” Varaždin do 70 kg i Antonio Težački iz SK “Omega-Gym” Kneginec u kategoriji +85 kg nastupiti za reprezentaciju u assault savateu.

Treneri kluba Predrag Šimunec i Nikola Kaniški ističu da se samo predanim radom dolazi do ovako vrijednih rezultata i naposljetku poziva u reprezentaciju.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije