Rukomet: Dabrovi lako protiv posljednjih na ljestvici

Dabrovi su danas, 25. travnja, u Areni dočekali zadnju ekipu na tablici te im nanijeli težak poraz. Utakmica je završila rezultatom 30:21 u korist domaćina.

Domaćini su jurnuli od samog početka prema golu protivnika i u ni jednoj sekundi prvog poluvremena nisu dozvolili Umagu da uopće pomisli na osvajanje bodova u Varaždinu.

Izabranici Silvia Ivandije su već u 12. minuti ostvarili prednost od pet golova, da bi odmah u sljedećem napadu ukrali loptu gostima i iz kontra napada povećali vodstvo.

Pet minuta prije isteka prvog poluvremena Dabrovi su uspjeli udvostručiti svoju prednost, da bi do odlaska na predah Umag uspio samo ublažiti rezultatsku prednost Varaždinaca na 16:8 za domaćine.

U nastavku utakmice Dabrovi su nastavili u istom ritmu i ubrzo stvorili prednost od 10 golova te time osigurali miran završetak utakmice.

Iako su Varaždinci igrali bez ozljeđenih Kuduza, Konteca i Lončara, nije bilo nikakvih problema. Posebno je bio nadahnut Domagoj Sršen sa šest golova, a slijede ga Batinović i Horvat sa po pet.

Kvalitetnu utakmicu je odigrala obrana koja je blokovima uništila sve šanse Umaga. Lopte koje su pak prošle do Špikića, tu su i ostale, jer je Špikić “zaključao” svoja vrata s 13 obrana.

– Otvorili smo utakmicu kako smo htjeli, odvojili smo se odmah na početku, izdržali do kraja i kontrolirali rezultat – kratko je za novinare izjavio Hrvoje Batinović, strijelac pet golova u utakmici.

Varaždin – Umag 30:21

Varaždin: Galić, Šipić 1, Jeftić 2, Horvat5, Kontrec, Vincek, Sršen 4, Vidaček 1, Špikić (13 obrana), Kuduz, Lončar, Batinović 5, Sršen 6, Trefil 3, Herman, Marčec 3

Umag: Borilović(5 obrana), Ravnić 3, Sever 2, Lovrić 1, Petričević 1, Bošnjak, 4, Stapar 3, Ružić, Burnić (1 obrana), Horozović 2, Babić 5, Ravnić (1 obrana)

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije