Beretinec: Službeno otvorenje brdske biciklističke staze

Povodom Dana planeta Zemlje u subotu 25.travnja 2015. s početkom u 14.00 sati, BBK “ASI” Varaždin i Općina Beretinec organiziraju biciklističko druženje u prekrasnoj prirodi na području općine Beretinec.

Biciklisti će se okupiti ispred Lovačkog doma u Beretincu i u koloni krenuti prema ŠRC “Canjugi” gdje će se održati prikladni program.

BBK ASI tom će prilikom svima okupljenim prezentirati rad svoga kluba, upoznati ih sa vrstama brdskih bicikala, biciklističkom opremom, raditi manje popravke i voditi zainteresirane vozače bicikala na promotivne krugove po stazi radi njenog upoznavanja.

BBK ASI naime, nakon gotovo dvije godine radova na izradi staze u beretinečkoj šumi, konačno i “službeno” puštaju u “pogon” svoju novu brdsku stazu i tom prilikom želimo čim veći broj ljudi upoznati sa njenom lokacijom i rutom kako bi svi skupa mogli uživati vozeći se njome, trenirati na njoj i u konačnici na njoj organizirati i utrke.

Općina Beretinec je kao suorganizator događanja tom prilikom osigurala 200 porcija graha koji će se okupljenima dijeliti besplatno.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije