Za Matea: Utakmica NK Čevo protiv Dinama II

Humanitarna nogometna utakmica za Matea igra se u srijedu 29. travnja u Podevčevu 29. u 17 sati.

Utakmicu će igrati NK Čevo i NK Dinamo II, koji su zajedno s Udrugom oboljelih od leukemije i limfoma i suorganizatori humanitarnog događaja.

Ovaj događaj se održava za Matea Mavrića, osmogodišnjaka koji boluje od zloćudne novotvorine kosti lubanje i vrata i potrebno mu je 10 tisuća eura za troškove liječenja u Njemačkoj, gdje je otputovao s obitelji.

Mateo je strastveni navijač Dinama i dobio je njihov dres s brojem 8, a ukoliko bude moguće, Mateo bi trebao izvesti početni udarac na spomenutoj utakmici.

U akciju su se uključili Hrvatski nogometni savez i Županijski nogometni savez koji će poslati svoje suce i delegaciju da poprate ovu akciju.

U prodaju je pušteno 4000 ulaznica po cijeni od 20 kuna, a organizatori nagalašavaju kako bi bili najsretniji kad na dan utakmice ne bi više bilo moguće kupiti kartu, jer su sve unaprijed već rasprodane.

Za više informacija, kako o događaju, tako i bolesti s kojom se Mateo bori i načinima na koji možete pridonjeti ozdravljenju, posjetite internet stranicu Udruge oboljelih od leukemije i limfoma- www.uoll.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije