NEXE prejak za Dabrove, vraćaju se kući bez bodova

Rukometaši Varaždina vraćaju se s gostovanja u Našicama poraženi. NEXE je bila bolja momčad i slavila je rezultatom 24:21 u sklopu 3. kola Lige za prvaka.

Ponajbolji igrač u redovima Dabrova bio je Ante Kuduz sa šest golova iz devet pokušaja, dok je kod NEXE-a najbolji bio Can Celebi sa identičnim učinkom kao Kuduz.

U prvih pet minuta drugog dijela utakmice, NEXE je zabio tri gola zaredom i to se pokazalo ključnim djelom utakmice.

Iako su igrači Varaždina dali svoj maksimum da nadoknade zaostatak za protivnicima, zadnjih deset minuta utakmice je pripalo domaćinima te su s tri gola razlike susret priveli kraju.

Vrijedi spomenuti kako je Horvat dobio crveni karton u 40. minuti zbog namjernog napucavanja vratara NEXE-a u lice prilikom izvođenja sedmerca.

Mislav Lončar na golu Dabrova sakupio je 11 obrana iz 30 pokušaja, no ni to nije bilo dovoljno da igrači Varaždina zaustave uvijek neugodni NEXE.

– Odigrali smo jednu tešku utakmicu, na kraju smo izgubili, ali još uvijek imamo aktivan rezultat. Da je bilo više preciznosti u realizaciji i manje propuštenih šansi iz kontranapada, rezultat bi bio bolji, ali i dalje imamo šanse i nastavljamo trenirati i boriti se – kratko se osvrnuo Silvio Ivandija na igru svoje momčadi.

Trener pobjedničke momčadi kratko je komentirao – S dosta stvari nisam zadovoljan, stvorila se nervoza pred kraj, no pokazali smo snagu i pripremamo se za dalje, čekaju nas zanimljive stvari u nastavku prvenstva. – izjavio je Zdenko Kordi nakon utakmice.

Varaždin 1930: Špikić (0/4 obrane), Lončar (11 obrana), Šipić 2, Jeftić, Horvat 2, Kontrec, Vincek, I. Sršen 5, Vidaček1, Kuduz 6, Tokić 1, M. Lončar, Huđ, Batinović, Sršen 3, Herman, Marčec 1

NEXE: Lelić (14 obrana), Juzbašić (1 obrana), Gadža, Eter 1, Crnić, Mrđenović 1, Barišić-Jaman 2, Tomas, Kružić, Juzbašić, Jurjević 2, Sokolić 2, Nuić 5, Sakić, Vegar 4, Celebi 6, Herceg

Sedmerci: NEXE 3, Varaždin 4
Isključenja: NEXE 2, Varaždin 6

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije