NK Varaždin: Dva puta vodili, kući se vratili samo s jednim osvojenim bodom

S gostovanja u Ždralovima, nogometaši NK Varaždina donjeli su kući jedan osvojeni bod.

Iako su vodili u dva navrata, utakmica je završila neriješeno, 2:2. -Bili smo bolja momčad, imali smo nekoliko šansi iz kojih nismo zabili gol i riješili utakmicu u svoju korist, pa smo strepili da na kraju ne budemo poraženi – napomenuo je trener Varaždina Miljenko Mumlek.

Za 0:1 krajem prvoga dijela susreta pogađa Kolarić, i s tim se rezultatom odlazi na odmor.

Domaćin izjednačava odmah na početku drugoga djela iz prekida. Vizinger kasnije pogađa mrežu gostiju i opet dovodi Varaždin u vodstvo od 2:1, da bi iz, po mnogima, nepostojećeg jedanaesterca desetak minuta prije kraja susreta Mladost izvukla konačnih 2:2.

Mlada ekipa Varaždina nakon gostovanja kod favorizirane drugoplasirane Mladosti, koja pretendira vrhu ljestvice, kući se vraća s osvojenim bodom, što je po mnogima uspijeh, ali ne i za trenera Varaždina-Sve smo mogli riješiti u svoju korist već u prvom, a pogotovo u drugom poluvremenu– kazao je razočarani Mumlek nakon odigrane utakmice.

Trener Mladosti Nikola Papac čestitao je Mumleku na dobroj partiji i kazao kako su Varaždinci bili bolja momčad.

NK Varaždin trenutno se nalazi na 11. mjestu ljestvice, a u sljedećem kolu kod kuće igra derbi 3. Lige protiv vječitog rivala Međimurja.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije