ODLIČNO IZDANJE

Mladi Noa Mikić oduševio u dresu Hrvatske: Asistirao pa zabio prekrasan gol u remiju protiv Danske!

Noa Mikić, varaždinski nogometaš koji nosi dres zagrebačkog Dinama, odigrao je odličnu utakmicu za nacionalnu selekciju.

Varaždinski nogometaš Noa Mikić, koji nosi dres zagrebačkog Dinama, odigrao je odličnu utakmicu za nacionalnu selekciju.

Nakon remija protiv Austrije (0:0) u kojem je na terenu proveo 80 minuta na Europskom prvenstvu za nogometaše do 17 godina, mladi varaždinski nogometaš Noa Mikić (17) odigrao je vrhunsku partiju za Hrvatsku u remiju protiv Danske (2:2).

Desni bek zagrebačkog Dinama je odlično probio desnu stranu i poslao prizemnu loptu za Čovića, koji je zabio za 1:1 u 41. minuti utakmice, a zatim je samo dvije minute nakon poluvremena Noa ‘ukrao’ loptu Dancima na 40 metara od gola, sjurio se prema šesnaestercu i s ruba opalio snažno te se lopta od stative odbila u gol za preokret.

Nisu uspjeli ‘vatreni’ izdržati do kraja susreta pa su na kraju podijelili bodove s vršnjacima iz Danske (2:2). Trenutačno su trećeplasirani s dva boda u skupini B ispred Walesa bez bodova, a iza Danske i Austrije koje imaju po četiri boda. Izabranici Marijana Budimira iduću utakmicu igraju u nedjelju, 26. svibnja, s početkom u 17 sati protiv Walesa. U daljnju fazu natjecanja prolaze prve dvije momčadi iz skupine.

Preporučeno
Najnovije