NOGOMET

Varteks osvojio Županijski kup! U sjajnom ambijentu uvjerljivo su svladali momčad Bednje

Odlična nogometna atmosfera danas na Slobodi, imamo i fotografije i video.

U uzvratnoj utakmici finala Županijskog nogometnog kupa danas su se na stadionu Slobode u Varaždinu sastali Varteks i Bednja. Finalisti jednaki kao i prije dvije godine; tada je, u toj jednoj finalnoj utakmici, slavio Varteks rezultatom 1:0. Sada su se igrale dvije utakmice, Varteks je imao prednost od 2:1 iz prvog susreta igranog i Beletincu. Stoga su Varteksovci bili papirnati favoriti, što su i opravdali od samog početka utakmice.

Konačan rezultat od 3:0 dovoljno govori. Ekipa Varteksa tako je stigla do drugog trofeja Županijskog kupa u mladoj klupskoj povijesti.

Igralo se pred oko 1000 gledatelja, u sjajnom ambijentu. Domaći igrači su se od samog početka postavili kao bolja ekipa. Vrlo brzo imali su prigodu kada Matova puca preko gola. Potom i gosti prijete, ali udarac Brazilca Mateusa ide preko gola.

Nedugo potom veliko slavlje među White Stonesima kada Jakupak ubacuje, a Glavica sprema za 1:0. Igrala se 18. minuta.

Nakon toga Varteks i dalje kontrolira igru, iako i gosti imaju svoje prigode. Najbolju od njih obranio je Banfić, pucao je Saša Hojski.

PRed kraj prvog poluvrmenea – povećanje vodstva. U jednoj kontri bježi nekoliko igrača Varteksa, Dejan Glavica nesebično ostavlja za ‘partnera u zločinu’, napadača Matiju Kanceljaka, koji pogađa za 2:0.

I u nastavku se vidjelo da je Varteks bolja ekipa i da pitanje pobjednika ne bi trebalo biti upitno. Uz veliku podrščku Varteks kontrolira igru, da bi točku na i stavio Saša Stojko golom za 3:0 u 77. minuti.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije