ŠD Remetinec

FOTOGALERIJA Športsko društvo Remetinec Remex pobjedink 29, memorijalnog turnira ‘Darko Puškadija – Zvonimir Pavlić’

Bravo!

Četverodnevni malonogometni turnir (18.-21.7.2024.) u Remetincu završio je velikim slavljem domaćina ŠD Remetinec koji je ove godine uspio doći do pobjede u finalu i osvojiti turnir!

Nakon tri dana igranja po skupinama, došla je dugo očekivana nedjeljna završnica turnira. Dan je počeo prvim utakmicama osmine finala, od 12:30 sati, a sve je praćeno i atraktivnom gastronomskom ponudom. Brojnu domaću publiku razveselio je plasman obje ekipe domaćina, mlađe i starije, u četvrtfinale turnira. Turnir je gledateljima ponudio mnogo napetih i borbenih utakmica te ranih eliminacija prijašnjih osvajača ovog turnira.

Priliku zaigrati na turniru imali su i mladi nogometaši, polaznici škole nogometa NK Varteks i NK Novi Marof. Nakon izvlačenja nagrada na bogatoj tomboli uslijedila je tradicionalna bakljada i vatromet u spomen braniteljima.

Polufinala su bila neizvjesna do samog kraja. Prvo su na teren izašli prijašnji osvajači turnira, ekipa Bosanac i prijatelji iz Zagreba i ekipa DVD Donja Šemnica. Donja Šemnica je jedva prošla skupinu ali je zato odlično odigrala završnicu turnira. Uvjerljivo su pobijedili Fotex Junkase i ŠD Remetinec (mlađu ekipu), a odlično i čvrsto su odigrali i polufinale te pobijedili rezultatom 2:1. Drugo polufinale je bilo također borbeno i na kraju su odlučivali penali gdje su domaćini bili bolji od ekipe “Lukić i šogori”.

Mnoštvo gledatelja bodrilo je domaće nogometaše koji su rezultatom 3:0 u finalu svladali ekipu DVD Donja Šemnica. Za najboljeg igrača turnira proglašen je 𝑴𝒊𝒔𝒍𝒂𝒗 𝑺𝒂𝒌𝒂č, a za najboljeg golmana 𝑺𝒕𝒋𝒆𝒑𝒂𝒏 𝑯𝒂𝒋𝒅𝒖𝒌, oba iz redova pobjedničke ekipe ŠD REMETINEC REMEX.

  1. ŠD Remetinec Remex
  2. DVD Donja Šemnica
  3. Lukić i šogori
  4. Bosanac i prijatelji

Tako ovaj prijelazni pehar ostaje u trajnom vlasništvu domaćina kao nagrada za 29 godina predanog rada i dovođenja ovog turnira na ovako visoku razinu.

– Svaka čast svim članovima ŠD Remetinec na organizaciji, vaš trud su podržali brojni sponzori i volonteri iz naše šire lokalne zajednice, a rezultat toga su tisuće zadovoljnih posjetitelja – poručuju organizatori.

A za članove društva nema puno odmora, jer oni uz ovaj poznati turnir organiziraju i podržavaju mnoga druga događanja, a sigurno su već krenule i pripreme za jubilarni 30. memorijalni turnir sljedeće godine koji će zasigurno biti nešto posebno.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Najnovije