Poruka za kraj

Postonjski se oprostio od Varaždina: ‘Vrijeme je da ostvarim drugi san’

Kapetan odlazi nakon tri i pol godine provedene u klubu.

Igor Postonjski otišao je u iranski FC Tractor nakon više od tri godine provedene u NK Varaždinu.

U varaždinskom prvoligašu dogurao je do statusa kapetana i jednog od najboljih igrača, a njegovi dalekometni golovi često su rješavali utakmice. Sada se bivši kapetan porukom oprostio od kluba.

– Dragi svi, nakon predivne tri i pol godine u NK Varaždinu vrijeme je da si ispunim san i okušam nogometnu sreću izvan granica Lijepe naše. Prvi san, kojeg sam imao još kao dječak, a koji je bio zaigrati za prvu ekipu Varaždina sam ispunio i sad je došlo vrijeme, a i prilika za ostvariti ovaj drugi.

Ovim putem želio bih zahvaliti svima na podršci i ljubavi, u dobrom i u lošem pa krenimo. Hvala svima koji su se našli u klubu i oko njega tijekom mog boravka u Varaždinu i koji su me obilježili kao osobu. Hvala trenerima koji su me prvotno doveli i pružili mi povjerenje da opet zaigram prvoligaški nogomet. Hvala svim ostalim trenerima koji su kasnije došli i od kojih sam puno naučio – kako s ljudske, tako i s nogometne strane i postao jačim i boljim.

Hvala svim dečkima s kojima sam dijelio svlačionicu. Bez zajedništva i borbe jedan za drugog nema ni ekipe. Uvijek je bilo nesuglasica, kako i u svakoj obitelji, ali smo ih isto tako uspjeli riješiti i izašli smo iz toga još jači i bolji. Rasli smo zajedno u svakom smislu i učili jedan od drugih – kako ja od njih, tako se nadam da i oni od mene. Hvala teti koja se brinula da smo uvijek čisti i da imamo sve što nam treba, pomoćnicima i svim ostalima bez kojih ni mi ne bi mogli funkcionirati. Na kraju, veliko hvala svim navijačima koji su nas bodrili i bili uz nas u dobrim, ali u malo manje dobrim rezultatima.

Nadam se da se u budućnosti opet vidimo na varaždinskim travnjacima. Sada sam uvjeren da će dečki ostaviti srce na terenu i držati se zajedno za naš Varaždin i učiniti cijeli grad, ali i sve ostale navijače i simpatizere kluba ponosnima. Pratimo se i dalje. Hvala! Vaš Gigi – napisao je Igor Postonjski.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Najnovije